נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

קטן: "אני מנסה להסתגל לכדורגל האנגלי" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

קטן: "אני מנסה להסתגל לכדורגל האנגלי"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קטן: "אני מנסה להסתגל לכדורגל האנגלי"
הודעהפורסם: 16 פברואר 2006, 16:37 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יניב קטן עדיין לא השפיע על ווסטהאם כמו חברו יוסי בניון אבל החלוץ החיפאי שטרם פתח בהרכב הראשון מאז שהגיע לאנגליה נהנה מכל רגע באפטון פארק.

קטן עלה בפעם החמישית מהספסל בניצחון 0:3 על ברמינגהאם במחזור האחרון והמאמן אלן פארדו ממשיך להיות מרוצה מהיחס שמגלה החלוץ הישראלי באימונים.

"לשחק בווסטהאם זאת חוויה יוצאת-דופן בשבילי במיוחד באפטון פארק בגלל הקהל הפנטסטי" אמר קטן בראיון לאתר הרשמי של המועדון.

החלוץ החיפאי הוסיף ואמר: "הם מעודדים את הקבוצה במשך 90 דקות ואפילו אותי שעדיין לא שיחקתי הרבה בקבוצה הם מעודדים. כרגע אני לא שחקן שפותח בהרכב אבל זאת לא בעיה בשבילי.

"רק לאחרונה הגעתי למועדון ולכדורגל האנגלי ואני מנסה להסתגל לסוג המשחק שמשחקים כאן, זה טוב שהמאמן מרוצה מהתרומה שלי ואני מקווה להמשיך להצליח באימונים".

קטן סיפר קצת על עצמו: "אומנם יש כאן חלוצים טובים אבל המאמן יודע שאני יכול לשחק לא רק כחלוץ, אני אוהב לשחק גם מימין וגם משמאל ובעצם בכל עמדה התקפית כך שאולי יש לי סיכוי בעמדה אחרת במגרש".

על חייו מחוץ למגרש אמר החלוץ: "החיים שלי כאן נהדרים, האנשים מאוד נחמדים ואני מאוד אוהב את המועדון, אני אוהב כל דבר הקשור לווסטהאם יונייטד.

"תוך שבועיים עברתי לבית ליד בניון. אשתי נמצאת כאן איתי ואנחנו מצפים להמשיך את חיינו באנגליה.המעבר לכן היה נסיון טוב בשבילי ומאוד מהנה בשבילי להיות כאן עם יוסי. בישראל מאוד מקווים לראות את שנינו משחקים ביחד.

"זה היה נחמד לעשות את זה מול ברמינגהאם ואני מקווה שנעשה זאת יותר בעתיד".

one

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

קטן: "אני מנסה להסתגל לכדורגל האנגלי"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית