נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"מדהים מה שקורה בבית"ר" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"מדהים מה שקורה בבית"ר"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "מדהים מה שקורה בבית"ר"
הודעהפורסם: 13 פברואר 2006, 14:42 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

כחלק מההכנות לעונה הבאה, נפגש אתמול יו"ר בית"ר ירושלים, ולדימיר שקלאר, עם השוער איציק קורנפיין והבטיח לו כי חוזהו ישודרג ויוארך. לקורנפיין יש חוזה לעוד עונה בשכר של מאה אלף דולר, אותו חתם בתקופת היו"ר הקודם, מאיר פניג'ל. שקלאר יפתח את חוזהו של קורנפיין ובנוסף יחתים אותו לפחות לעונה נוספת, כך שהשוער יישאר בבית"ר ירושלים לפחות עוד שנתיים.

בשבוע הבא ייפגש שקלאר פעם נוספת עם קורנפיין כדי לסגור את הנושא סופית. במהלך הפגישה יתברר סופית בכמה שנים יוארך חוזהו. שקלאר אף נענה לבקשתו של קורנפיין להחליף את מכונית המאזדה ששוכרת עבורו הקבוצה. קורנפיין הסביר לשקלאר כי יש לו ארבעה ילדים וכי הרכב הזה לא מספיק לו. שקלאר הבטיח לשוער שהעניין יטופל וכי הוא יקבל רכב שיתאים לצרכיו.

"אני יכול להגיד שאני מאוד מרוצה", אמר קורנפיין לאחר הפגישה, "זה אות הערכה גדול בשבילי עבור כל התקופה שהייתי בבית"ר וכמובן גם בשביל העתיד. זה ראוי עבור מועדון כמו בית"ר שיהיו לו שחקנים כל כך ותיקים. ברור שבלי העניין המקצועי זה לא יכל לקרות, אבל אני שמח מאוד על הרצון של בית"ר.

"מעבר לזה, שוחחתי עם שקלאר על האפשרות שלאחר היותי שחקן פעיל אצטרף למועדון בתפקיד כזה או אחר. סיכמנו שנמשיך לדבר על זה בפגישה הבאה. מה שקורה בבית"ר בתקופה האחרונה זה פשוט מדהים, ואני שמח להיות חלק מזה. יש לי הרבה כבוד לפניג'ל, שהציל את בית"ר בתקופה הקשה שלה, אבל היום חושבים פה לטווח ארוך ודואגים שתהיה פה קבוצה טובה לעוד עשרים שנה. בית"ר מתחילה כבר עכשיו להכין את העונה הבאה כדי לתת לכולנו ראש שקט. כך נוכל להתרכז במשימה הכי חשובה - לזכות בכרטיס לאירופה".

מלבד קורנפיין, מתכוון היו"ר לשבת בימים קרובים עם ארבעת שחקני בית"ר הצעירים - מאור מליקסון, ברק יצחקי, אבירם ברוכיאן ועמית בן שושן - ולהחתים אותם על חוזים ארוכי טווח, לפחות לשלוש עונות. כל אחד הם אמור להרוויח בסביבות מאה אלף דולר.

walla sport

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"מדהים מה שקורה בבית"ר"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית