נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אלי אוחנה מונה למאמן הפועל כפר סבא F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אלי אוחנה מונה למאמן הפועל כפר סבא

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלי אוחנה מונה למאמן הפועל כפר סבא
הודעהפורסם: 29 ינואר 2006, 20:29 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אלי אוחנה מונה היום (ראשון) למאמן הפועל כפר-סבא אחרי שיחה ארוכה עם בעלי הקבוצה, אלי טביב.

אוחנה מחליף בתפקיד את אלישע לוי, שהגיע אחה"צ להסכמה על פרידה מהמועדון.

בחודש ספטמבר התפטר אוחנה מתפקידו כמאמן בית"ר ירושלים בשל דברי ביקורת שהפנה לעברו הבעלים, ארקדי גאידמק, בראיון ל"שבעה ימים". מאז לקח לעצמו מנוחה.

קדנציית האימון של אוחנה כוללת גם את בני-יהודה (פעמיים) ומכבי פתח-תקוה. בתחילת הדרך שימש גם כעוזרו של דרור קשטן בבית"ר ירושלים.

אוחנה ינסה להציל את כפר-סבא מירידה - אבל קל זה לא יהיה. הקבוצה נמצאת במקום האחרון בליגת-העל במרחק 8 נקודות מחוף מבטחים. משחק הבכורה שלו בליגת-העל יהיה ביום שישי בסכנין - ללא קהל.

אוחנה אמר לתוכנית "רק ספורט" עם אליעזר לחנה ב-103FM: "כבר היה לי סיכום בקבוצה לפני כמה שנים, אבל בסוף הלכתי לבני-יהודה. אני ואלי טביב סגרנו בחמש דקות.

לפני כמה חודשים אמרתי שאני רוצה את השקט שלי והיו לי שתי הצעות שדחיתי. אחרי כמה חודשים של שקט אני רוצה לחזור את מה שאני יודע לעשות וזה לאמן. אני מאחל לעצמי שאשאר שם הרבה זמן כי הרבה שנים רציתי לעבוד עם אלי טביב. אני בטוח שהיו עוד הרבה מועמדים שרצו את התפקיד.

"הסיבה שאמרתי כל-כך מהר כן להפועל כפר-סבא זו דרך ההתנהלות של אלי טביב. הןא נתן שקט, גב וביטחון למאמן שעשה כמיטב יכולתו, למרות התוצאות של הקבוצה שסבלה מהרבה חוסר מזל.

"אני מקווה שממחר נצא לדרך חדשה. לא צריך לשנות יותר מדי. הקבוצה סבלה מחוסר מזל והסיכויים לא לטובתנו, אבל סדרה טובה של משחקים ואז הכל אפשרי. אם נגזר עלינו לרדת נעשה את זה בצורה מכובדת.

"הפועל כפר-סבא זאת קבוצה עם מסורת עם אליפויות וגביעים. אם נאלץ לרדת אנחנו נחזור בעונה הבאה. ישבתי בחוץ הרבה זמן - בהתחלה זה נחמד אבל עם הזמן זה מתחיל להימאס. זה אתגר גדול".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אלי אוחנה מונה למאמן הפועל כפר סבא

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית