נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

פרננדז: "נוביל את בית"ר להישגים" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 18 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

פרננדז: "נוביל את בית"ר להישגים"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פרננדז: "נוביל את בית"ר להישגים"
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2005, 14:45 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

המנג'ר החדש, לואיס פרננדז, הוצג במסיבת העיתונאים והבטיח לעזור ולהצעיד המועדון להישגים. גאידמק: "הבאנו איש מקצוע ברמה עולמית". קנאן לא מתרגש: "אני המאמן, אם יתערבו לי, אקום ואלך"

בית"ר ירושלים הציגה אחה"צ במסיבת עיתונאים את מאמן העל החדש שלה, הצרפתי לואיס פרננדז, שחתם על חוזה לשנתיים.

פרננדז נראה רגוע מאוד ושידר מקצועיות: "לא באתי לכאן כדי לבצע זעזועים בצוות המקצועי. באתי כתוספת למה שיש במועדון בכדי לתרום מניסיוני. אני מכיר טוב מאוד את הכדורגל הישראלי, שחקנים רבים ומאמנים ועם חלק מהם אני בקשר".

"אצטרך ללמוד את הקבוצה, את המחלקות שלה ויחד עם טון קנאן נגבש את הדרך של בית"ר ירושלים. המטרה ברורה: להוביל את בית"ר ירושלים קדימה, להשיגים".

המיליארדר, ארקדי גאידמק: "הבאנו איש מקצוע ברמה עולמית שיהיה הג'נרל מנג'ר ויהיה מי שייקבע את הדרך של בית"ר ירושלים. פרננדז יחליט לגבי הכל, יש לו הסמכות לכך".

את טון קנאן לא מטריד כלום והוא מבהיר: "פרננדז הוא איש מקצוע אמיתי ורציני ובעל שם, אבל אני כאן המאמן, אם הוא יתערב בהחלטות שלי יותר מידי, אקום ואלך".

לואיס פרננדז מתכוון ללמוד היטב את הסגל של בית"ר ירושלים ובמקביל להתחיל ולסגור קצוות על זרים חדשים שינחתו בירושלים. על פי הסמכות שהעניק גאידמק למנג'ר העל החדש, הוא רשאי להחליף את כל הזרים ולעשות בסגל הישראליים ככל העולה על רוחו.

ספורטליין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 18 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

פרננדז: "נוביל את בית"ר להישגים"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית