נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

פיל ג'קסון: מתנצל אם פגעתי בסוסים או בהומואים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

פיל ג'קסון: מתנצל אם פגעתי בסוסים או בהומואים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פיל ג'קסון: מתנצל אם פגעתי בסוסים או בהומואים
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2007, 11:26 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן הלייקרס מצא זמן להתנצל לאחר שמול סן-אנטוניו הוא אמר: "היו כ"כ הרבה חדירות והוצאות, שקראנו למשחק 'הר ברוקבק'". מגריידי ייעדר שבוע

פיל ג'קסון נראה משועשע גם בזמן שהתנצל על דבריו, אבל הוא בכל זאת התנצל. מאמן הלייקרס, שניצחו הלילה (בין רביעי לחמישי) 90:93 את יוסטון פלט כמה הערות בעייתיות במשחק מול סן-אנטוניו יותר מוקדם השבוע.

למי שלא זוכר, ג'קסון אמר אז: "היו כל כך הרבה חדירות והוצאות במשחק הזה שקראנו לו 'הר ברוקבק', זה היה אחד מהמשחקים הללו". באופן טבעי, ההערה לא מצאה חן בעיניי כל מיני אירגונים שמחו והנהלת הליגה, שממש לא מאפשרת יד חופשית בנושאים הללו, הכריחה את הזן מאסטר להתנצל.

ווייד חזר, הרבה זה לא עזר
NBA: מספר 3 של מיאמי שיחק לראשונה מאז הפציעה הקשה בכתף, אבל ההיט הפסידו 104:95 לסיאטל, מגריידי נפצע בהפסד הרוקטס 93:90 ללייקרס
לכתבה המלאה
"במחשבה לאחור, זה לא היה ממש מצחיק", אמר ג'קסון לפני המשחק מול יוסטון, "שלוקחים את זה מחוץ להקשר, זה באמת לא מצחיק. זה היה ניסיון עלוב להצחיק והגיע לי להינזף ע"י הנהלת הליגה". למרות ההנצלות הכנה, המאמן לא התאפק ושיחרר עוד חצי הלצה: "אם פגעתי בסוסים, טקסנים, בוקרים או הומואים כלשהם, אני מתנצל".

דובר הליגה, בראיין מקנטיר אמר בנושא: "ההערות היו בטעם רע, והלייקרס הבטיחו לנו שהן לא יישנו בעתיד. פיל הודה שהוא טעה ושמאמני כדורסל לא יכולים לספר בדיחות כאילו הם ג'יי לנו או דייויד לטרמן". הליגה נגד השמצה הוציאה הודעה בא נאמר: "פיל ג'קסון מאמן מספיק זמן בשביל להצליח לנתח את היכולת של הלייקרס מבלי להתדרדר לבדיחות הומואים זולות".

מגריידי ייעדר שבוע
בחזרה למשחק של הלילה, טרייסי מגריידי צפוי להחמיץ כשבוע בגלל פציעה במרפק שספג במהלך ההפסד מול הלייקרס. "מבחינתי, מדובר בחדשות טובות. חשבתי שזה עלול להיות גרוע בהרבה", אמר הכוכב.

מגריידי נלקח לבדיקות בבית חולים לאחר שבמהלך הרבע השני של המשחק, הוא ניסה לחטוף כדור מלוק וולטון וידו התעקמה. מגריידי עוד הספיק לזרוק פעמיים מהקו ביד שמאל ואפילו לקלוע פעם אחת לפני שהוא יצא מהמגרש.

"כשהגעתי לבית החולים, התחלתי לקבל חזרה את התחושה בידיים שלי. זו היתה חוויה מאוד כואבת", הוסיף הסטאר, שהוליך את טבלת הקלעים של הליגה ערב המשחק ואמר שאחת המטרות שלו העונה היא להשתתף בכל משחק, "זה מאכזב מאוד, אבל אני לא יכול לעשות כלום עכשיו".

קרדיט לאביב עשת התותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

פיל ג'קסון: מתנצל אם פגעתי בסוסים או בהומואים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית