נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"איפה אבן-עזרא היה כשבית"ר הניפה דגל כהנא?" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"איפה אבן-עזרא היה כשבית"ר הניפה דגל כהנא?"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "איפה אבן-עזרא היה כשבית"ר הניפה דגל כהנא?"
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 12:43 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יו"ר סכנין לא מבין למה אבן-עזרא מערער על העונש של קבוצתו בגין האבוקה בעוד אוהדי בית"ר יוצאים בזול. התובע: "הוא האחרון שצריך להתלונן"

יו"ר בני-סכנין, מאזן גנאים, יוצא היום (חמישי) בהתקפה חסרת תקדים על תובע ההתאחדות לכדורגל, עו"ד שלום אבן-עזרא, בעקבות החלטתו לערער הערב על העונש שספגה סכנין במשחק מול בית"ר י-ם.

כזכור, סכנין ספגה קנס של 7500 ₪ ובהתאחדות החליטו לערער על קלות העונש בגין האבוקה במשחק בדוחא. ההתאחדות עשויה לבקש להטיל עונש של משחק ללא קהל על סכנין.

גנאים אמר ל-ONE: "במקום לבוא ולעזור להנהלה שעשתה הכל על מנת שהמשחק הטעון לדברי ההתאחדות יעבור בשלום, דבר שקרה בפועל, מחליט אבן עזרא להפריע להנהלה ובכך לחזק את הגרעין הלא טוב של האוהדים. הרי גם כך לא היתה שום התפרעות. כנראה שלאנשים מסוימים כואב שהמשחק הזה עבר בשלום".

"אני רוצה להסתכל היום לשלום אבן-עזרא בעיניים ולהגיד לו - איפה הוא היה כאשר אוהדי בית"ר י-ם הניפו דגל של כהנא וכך באצטדיון דוחא? למה בית"ר לא עמדה על כך לדין? למרות אותו דגל של כהנא, הקהל שלנו התאפק. אני מקווה מאוד ששלום אבן-עזרא לא יטעה את הדיינים ואני סומך עליהם".

גנאים טוען שדבריו נשמעים עתה לא כדי לטעון לקיפוח, אלא כדי להביא את האמת לאור: "אני לא אוהב את הבכיינים ולעולם לא תשמע ממני קיפוח. אבל לצערי אבן-עזרא עושה את כל התקדימים על בני-סכנין. כך זה קרה עם ההרחקה של פטי יהיה וגם עכשיו עם הערעור לבית-הדין העליון".

"אני צריך לחשוב פעמים אם לשנות את העור שלי ואני מבטיח שהיום אני כבר לא אהיה נחמד", המשיך גנאים.

דובר ההתאחדות, גיל לבנוני, מסר ל-ONE: "דבריו של מאזן גנאים נועדו אולי להפעיל לחץ על בית הדין העליון. אני מקווה שלא כך הדברים יהיו. העובדות הן שמיציע אוהדי סכנין הושלך נפץ למגרש והתקנון המשמעתי מבהיר בצורה חד משמעית מהי העבירה ומהו העונש שלדעת התביעה אמור להפסק".

"הטענות על קיפוח מצדו של גנאים מנותקות מהמציאות. נוח למאזן להזכיר את מקרה פטי יהיה אבל לשכוח שאותו תובע העניש גם את דדי בן-דיין ובאותו יום הועמד וינסנט אניימה לדין וספג עונש חמור יותר מזה של פטי. ראוי להביט על העובדות כפי שהן באמת ולא בצורה סלקטיבית".

אבן-עזרא הגיב ואמר: "האחרון שיכול להתלונן עלי הוא מאזן גנאים".

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2007, 09:25 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 3 אוהבים
פידבקים: 1 (100%)

אהבתי את הדגל .. אהבתי את ההנפה שלו ..
אהבתי את הצבעים של הדגל הזה ..

אה "כהנא" ? מה אתה אומר ?
ד"ש לזאהי ארמלי, באדיר, גרייב וכל החבר'ה שלכם ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2007, 09:30 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 3 אוהבים
פידבקים: 1 (100%)

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"איפה אבן-עזרא היה כשבית"ר הניפה דגל כהנא?"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית