נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אלי גוטמן סיכם מחדש בא.א.ל לימאסול F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אלי גוטמן סיכם מחדש בא.א.ל לימאסול

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלי גוטמן סיכם מחדש בא.א.ל לימאסול
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2007, 17:11 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

המאמן הישראלי התפטר לפני שבועיים בעקבות קשיים כלכליים במועדון וחזר בעקבות הגעתו של משקיע חדש: "הקהל קיבל אותי במחיאות כפיים. זה היה מרגש"

המאמן הישראלי אלי גוטמן סיכם היום (שלישי) בקבוצתו הקודמת א.א.ל. לימאסול הקפריסאית. כזכור, לפני כמה שבועות חזר גוטמן ארצה לאחר שנתגלו בעיות כלכליות חמורות בקבוצה, שהביאו לעזיבתו של הישראלי יחד עם נשיא המועדון.

גוטמן, קיבל לפני מספר ימים הצעה לחזור ולאמן במועדון לאחר שמשקיע נכנס על מנת להציל את הקבוצה. היום סיכם הישראלי ביחד עם עורך דינו על חזרתו למועדון, ולמעשה יסיים את חוזהו עד ה-31.5.2008. גוטמן כבר העביר אחר הצהריים את אימון הקבוצה.

גוטמן אמר היום : "חזרתי אחרי שנוכחתי לדעת איזה מאמץ נעשה ע"י הממונים החדשים וששילמו לשחקנים את רוב החובות. הם נתנו לי להבין שמבחינת ההסכם רוב החוב שיש לי יסולק".

"ההרגשה שרוצים אותך כ"כ ושאתה לא יכול לאכזב אנשים שעושים את כל המאמצים כדי שאשאר בקבוצה. ההבטחות שניתנו לי הן שמעכשיו הראש שלי יהיה פנוי רק לכדורגל".

"הרבה קהל הגיע לאימון וקיבל אותי במחיאות כפיים וקריאות עידוד. זה היה מרגש. אם לא הייתי עושה את הצעד הדרסטי הזה, האנשים שהגיעו לא היו מגיעים"

המשבר הכלכלי שהוביל לפיטורים
אלי גוטמן מונה למאמן לימאסול לראשונה באמצע העונה שעברה, לאחר שעזב את אימון מכבי נתניה. בעבור גוטמן, זאתי הקדנציה השניה כמאמן של קבוצה קפריסאית, לאחר שבעבר אימן את קבוצת פאראלימיני.

כזכור לפני שבועיים התפטר גוטמן מאימון הקבוצה על רקע קשיים כלכליים חריפים מהם סבל המועדון שלוו גם בהתפטרות נשיא הקבוצה.

גוטמן אמר אז: "בלב כבד אני עוזב קבוצה שבניתי במו ידי. עם כל הקשיים, אנחנו מקום שלישי בליגה ומשחקים את הכדורגל האטרקטיבי ביותר בקפריסין. בגלל המצב הכלכלי אין עתיד במועדון ואני מעדיף לעזוב היום".

המצב הכלכלי בקבוצה היה כה גרוע שבעל הדירה בה התגורר גוטמן ביקש ממנו לפנות את הדירה מיידית מכיוון שהקבוצה טרם העבירה לו את תשלום שכר הדירה על שבעת החודשים האחרונים.

בעבור גוטמן זה היה הקש ששבר את גב הגמל והוא בחר לחזור לארץ, אלא שכעת בעקבות כניסתו של המשקיע, למועדון יש אופק כלכלי וגוטמן יכול לחזור לקבוצה אותה עזב שלא בלב שלם.

אלי גוטמן הוא מאמן מוערך בכדורגל הישראלי, את הישגו הראשון כמאמן ראשי רשם עם הפועל באר שבע איתה זכה בגביע המדינה בשנת 97' משער מפורסם של ג'ובאני רוסו לרשת של מכבי ת"א בניצחון 0:1.

בעונת 98/99 עם אותו ג'ובאני רוסו הוביל את הפועל חיפה של רובי שפירא ז"ל לאליפות היסטורית. בהמשך הקריירה אימן גם בבית"ר י-ם, הפועל פ"ת ומכבי נתניה כאמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אלי גוטמן סיכם מחדש בא.א.ל לימאסול

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית