נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

יניב קטן: חשוב לי לכבוש יותר מהפוליטיקה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

יניב קטן: חשוב לי לכבוש יותר מהפוליטיקה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יניב קטן: חשוב לי לכבוש יותר מהפוליטיקה
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2007, 14:08 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

חלוץ חיפה שנכח בכנס של ציפי תורג'מן, שרצה לראשות עיריית קרית-אתא, מבהיר שהראש שלו בכדורגל: "ההתעסקות בפוליטיקה לא בשבילי".

חלוץ וקפטן מכבי חיפה יניב קטן, הרגיש אתמול (שני) בערב נסיך ליום אחד. אחרי יום עמוס של ספקולציות סביב הכניסה האפשרית שלו לפוליטיקה, הגיע השחקן מלווה ברעייתו לכנס הפוליטי שהתקיים באולמי 'דאור' שבקרית-אתא, כדי לתמוך באשת העסקים, ציפי תורג'מן, שרצה ברשימה עצמאית לראשות עיריית קרית-אתא.

קטן התקבל בחמימות ע"י התומכים הרבים שהגיעו לכנס ומאוחר יותר התפנה לשוחח. "אני רוצה להבהיר שאני נמצא כאן כדי לתמוך באשה מקסימה, אותה אני מכיר במשך שנים", אמר השחקן.

"אני לא רץ לבחירות כחלק מהרשימה, אבל אני אעזור לציפי ככל יכולתי. אני ער לכל השמועות סביב כניסה אפשרית שלי לפוליטיקה, אבל זה לא בשבילי להתעסק בפוליטיקה, למרות שבכנס היתה לי לרגע תחושה שאני רץ לראשות העיר.

"כולם כאן עודדו ותמכו בי. אני סה"כ אחד מאותם אנשים שתומכים בציפי, אבל הכי חשוב מבחינתי שאתרכז בכיבוש שערים במגרש", סיכם קטן.

במכבי חיפה יש נטיה שלא להתערב בהחלטה של קטן לתמוך ברשימה פוליטית כזו או אחרת. "זכותו של קטן לתמוך במי שהוא רוצה כל זמן שהדבר אינו פוגע בקבוצה וביכולתו על המגרש", אמר גורם בקבוצה, "אין לנו רצון להיכנס לעניין ולא נתנו עד כה את הדעת בנושא".

מסיללה צפוי לפתוח מול קרית-שמונה
מגן הירוקים, פיטר מסיללה, ששהה בדרום-אפריקה עם נבחרתו, אמור לחזור מחר לארץ ולהצטרף לאימונים, זאת לאחר שהטיסה שלו התעכבה. השחקן אמור לפתוח בהרכב במשחק הבית מול עירוני קרית-שמונה. במועדון מקווים שביה"ד העליון שיתכנס ביום חמישי ב-18:00, יחון את הקבוצה ויבטל את העונש שנגזר, משחק בית ללא קהל, מול הקבוצה של איזי שירצקי.

הבעלים של הקבוצה מהצפון, איזי שירצקי, פנה אתמול במכתב ליו"ר ההתאחדות, אבי לוזון, וקרא לו לבטל את עונש הרדיוס. במכתב ציין שירצקי שמטרת ההתאחדות וקבוצות הכדורגל היא להחזיר את הקהל למגרשים. עונש מסוג זה פועל כנגד מטרות ההתאחדות ועולם הספורט בכלל.

הבלם מור ממן אמור להתחיל מבחנים באשדוד מחר.

לו רק היה לי פה לדבר
אני הייתי צועק לך את הכול
אני בנך הגדול אני הקודש בחול
אני כמעט לא יכול אני עברתי הכול
אני עזבתי הכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

יניב קטן: חשוב לי לכבוש יותר מהפוליטיקה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית