נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

האם ואן-דר-וארט ישחק אצל אברהם גרנט? F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

האם ואן-דר-וארט ישחק אצל אברהם גרנט?

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האם ואן-דר-וארט ישחק אצל אברהם גרנט?
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2007, 10:40 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

ה"דיילי סטאר": כוכבה ההולנדי של המבורג, שכבש 8 שערי ליגה מתחילת העונה, יגיע לבלוז בינואר תמורת 20 מיליון ליש"ט. אשלי קול נפצע ל-3 חודשים.

כוכב המבורג ונבחרת הולנד, רפאל ואן-דר-וארט, יגיע לצ'לסי בינואר תמורת 20 מיליון דולר, כך מדווח הבוקר (שלישי) ה"דיילי סטאר" הבריטי.

מאמן הבלוז, אברהם גרנט, יודע שהמקום השביעי, בו נמצאת מחזיקת הגביע האנגלי, הוא לא מספיק עבור האוהדים ורומן אברמוביץ' ונראה שהפליימייקר ההולנדי יגיע בפגרת החורף כדי לחזק את מרכז הקישור של הלונדונים אם כי הוא יכול לשחק גם באגף השמאלי.

לאחרונה דווח שוואן-דר-וארט רוצה לעבור דווקא לספרד, אבל נראה שהגעתו של האנק טן-קאטה, מאמן אייאקס לשעבר, לסטמפורד ברידג', תסלול את דרכו של השחקן לצ'לסי.

המנג'ר הטכני של הבלוז, פרנק ארנסן, בעל עבר באייאקס בעצמו (כבש 75 שערים במשך 5 עונות במועדון בסוף שנות ה-70), כבר החל בשיחות עם סוכנו של ואן-דר-וארט, סורן לרבי, ששיחק עם ארנסן במועדון ההולנדי.

לכוכב המבורג שפתח את העונה בצורה חלומית וכבש כבר 8 שערים ב-8 משחקי ליגה מאז תחילת העונה, יש חוזה עד 2010, אבל בקבוצה הגרמנית לא יתנגדו לגזור קופון על השחקן אחרי ששילמו עליו רק 3.5 מיליון ליש"ט בזמן שעבר מהאמסטרדם ארנה ב-2005.

כבר בקיץ היו דיווחים על כך שהקשר יגיע לוולנסיה תמורת 15 מיליון ליש"ט, בעיקר בגלל טענותיו על הגישה של המבורג. "היו"ר של המבורג, ברנד הופמן, שאל אולי איך הם יוכלו לשמח אותי", סיפר ואן-דר-וארט, "עניתי שאני רוצה לעבור לספרד ואשמח אם הם יקשיבו להצות ממועדונים בלה-ליגה, והוא הסכים לכך.

"אלא שאז אמרו לי במועדון שאני לא למכירה. עליתי להמבורג רק 5 מיליון יורו ועכשיו הם רוצים עבורי 20 מיליון - אני לא מבין את זה. באיירן מינכן התעניינה בי אבל אני בחיים אעבור לקבוצה אחרת בגרמניה. כרגע כל מה שאני רוצה זה להתרכז בלשחק בהמבורג, יש לנו משחקים חשובים".

לו רק היה לי פה לדבר
אני הייתי צועק לך את הכול
אני בנך הגדול אני הקודש בחול
אני כמעט לא יכול אני עברתי הכול
אני עזבתי הכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2007, 12:41 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

וואלה נראלי שאברהם גרנט יביא אותו בסוף...

[flash width=400 height=350]http://www.upit.ws/uploads/8e6b84ca1f7ba.swf[/flash]

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

האם ואן-דר-וארט ישחק אצל אברהם גרנט?

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית