נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

רענן כץ: לספאחיה יש חוזה, אבל הכל אפשרי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

רענן כץ: לספאחיה יש חוזה, אבל הכל אפשרי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רענן כץ: לספאחיה יש חוזה, אבל הכל אפשרי
הודעהפורסם: 29 מאי 2007, 01:23 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הבעלים של מכבי ת"א הגיע לתמוך בקבוצתו בפיינל פור וגם לתכנן את העונה הבאה: "אני מקווה שאף אחד לא ייקח מאיתנו את התואר. כל קבוצה יכולה לנצח"

אחד מבעלי מכבי ת"א רענן כץ, השוהה בדרך כלל במיאמי, הגיע היום (שני) לישראל על מנת לצפות ולתמוך בקבוצתו, שתשחק מחר מול הפועל גליל עליון בפיינל פור הישראלי.

כץ אמר היום ל-ONE: "אני מקווה שאני אוכל לעזור. אני מקווה שאף אחד לא יקח מאיתנו את התואר, אבל למדתי שלא לתת נבואה על שום דבר. כל קבוצה יכולה לנצח ביום נתון. אני מקווה שאנחנו נבוא מוכנים ואז יש לנו סיכוי טוב".

אחת מהסיבות לבואו של רענן כץ היא גם תכנון העונה הבאה ביחד עם שותפיו להנהלת מכבי תל אביב.

כץ סירב לפרט את תוכניות ואמר: "אני לא יכול לפרט יותר מדי בנושא הזה, נצטרך לשבת ולדבר, הדבר היחיד שאני יכול להבטיח זה שנעשה כל מאמץ שבשנים הבאות תהיה קבוצה שתגיע לרמות הגבוהות ביותר".

על המשך דרכו של המאמן הקרואטי, נבן ספאחיה, אמר כץ: "אני לא רוצה להביע דעה. לנבן יש חוזה לעוד עונה ובמכבי בד"כ מכבדים חוזרים. נחכה עד אחרי הפיינל פור ונראה. הרצון שלי שתהיה קבוצה הכי טובה שיכולה להיות".

למרות זאת, כץ שיחרר רמז עבה לגבי עתידו של ספאחיה בהיכל נוקיה: "חוזים תמיד צריך לכבד, אבל אם מגיעים להבנה משותפת אז אפשר לעשות הכל".

ש: האם יש תסריט שמכבי תאבד גם את האליפות אחרי הגביע והיורוליג?
"אני מנסה לא לחשוב על זה. כולנו היינו בלחץ מתישהו בחיים. גם אני בביזנס שלי, ואני בלחץ מפעם לפעם. מכל דבר יוצאים, מי שעוזר לעצמו בד"כ מצליח".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

רענן כץ: לספאחיה יש חוזה, אבל הכל אפשרי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית