נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מזל טוב: רומאריו כבש את שערו ה-1,000 F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מזל טוב: רומאריו כבש את שערו ה-1,000

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מזל טוב: רומאריו כבש את שערו ה-1,000
הודעהפורסם: 21 מאי 2007, 09:25 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

החלוץ הברזילאי כבש בפנדל את השלישי של ואסקו ב-1:3 על ספורט רסיפה. לאחר הכיבוש המשחק הופסק ל-16 דקות, ורומאריו עשה סיבוב ניצחון מסביב למגרש

סוף סוף זה הגיע. הלילה (בין ראשון לשני) בנצחונה של ואסקו דה גמא 1:3 על ספורט רסיפה, כבש רומאריו, חלוצה של ואסקו, את שערו ה-1,000 בקריירה, לאחר כ-3 חודשים של ציפייה.

השער, השלישי של ואסקו במשחק, נכבש בפנדל בדקה ה-48. רומאריו בעט את הכדור לפינה הימנית של השער, שלח את השוער לזנק לפינה השמאלית, ופתח את החגיגות.

החלוץ בן ה-41, שחיכה כל-כך הרבה זמן לשער ה-1,000 בקריירה, התחיל לחגוג ממש באותו רגע. לאחר שכל שחקני הקבוצה הקיפו אותו, גם משפחתו: אמו, אביו, אשתו וילדיו, כמו גם חבריו ואנשי תקשורת רבים, פרצו למגרש ורצו לברך את החלוץ.

רומאריו קיווה לכבוש את השער ה-1,000 בקריירה במראקנה, אך הוא כבש אותו בסאו-ז'אונאריו, אצטדיונה הביתי של ואסקו. הקבוצה משחקת חלק ממשחקיה במראקנה, אבל זהו אצטדיונה הביתי.

המשחק הופסק ל-16 דקות, כשרומאריו עושה סיבוב ניצחון מסביב למגרש, ומקבל כבוד של אלופים מהקהל שמילא את אצטדיון סאו-ז'אנואריו. אוריקו מיראנדה, נשיא המועדון, ירד גם הוא למגרש והעניק לרומאריו חולצה שעל גבה כתוב 1,000.

בסיום 16 הדקות, רומאריו חזר למגרש, כשהתוצאה על הלוח היא 0:3, ושיחק עוד 15 דקות, עד שהוחלף לקול תשואות הקהל. בדקה ה-82 קבע הנריקה מספורט רסיפה את תוצאת המשחק ההסטורי - 1:3 לואסקו. אגב, את שני השערים הראשונים במשחק כבש דיאס, שותפו של רומאריו להתקפת ואסקו, בדקה ה-3 ובדקה ה-37.

רומאריו התראיין לכלי התקשורת במהלך 16 הדקות של החגיגות, ואמר בדמעות של התרגשות: "אני מקדיש את השער לכל האנשים שעזרו לי והיו לצידי תמיד, כמו הוריי, ילדיי וכולכם. אני רוצה להודות לאלוהים על כל זה".

"זהו רגע הסטורי בשבילי ובשביל עולם הכדורגל", המשיך רומאריו. "רדפתי אחרי השער הזה, ולעיתים חשבתי שכבר לעולם לא אשיג אותו. ללא ספק, זה היה הרגע המשמעותי ביותר בקריירה שלי כמקצוען".

הספירה של רומאריו, ראוי לציין, שנויה במחלוקת. למרות שכל ברזיל חוגגת את הבקעת השער ה-1,000, אנשים רבים טוענים כי הספירה של רומאריו מפוקפקת, כי שערים רבים לא נכבשו ברמות בהן מקובל לספור שערים, וכי רומאריו הגזים בספירה. ידוע כי חלק מהשערים נכבשו במשחי קבוצת הנוער בה רומאריו שיחק, במשחקי ידידות, משחקי הכנה ומשחקים לא רשמיים נוספים.

רומאריו מצטרף לפלה ולארתור פרידנריך כברזילאים היחדים שעברו את סימן ה-1,000 שערים, כשלפי ספירות מסויימות הם 3 מ-4 שחקנים בעולם שעברו את גבול ה-1,000. עם זאת, פיפ"א לא מכירה בהישגו של רומאריו, שכן היא מכירה רק בשערים שהובקעו ברמות הרשמיות.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2007, 16:08 
נושם מתקדם
נושם מתקדם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

מברוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2007, 19:53 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים

אני כבשתי יותר שערים ממנו..בשכונה

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2007, 15:26 
נושם זהב
נושם זהב

לייקים: 1 לייקים

מעל חודשיים הוא מנסה כבר זה נראה לי בשעה טובה :Nodnik:

שום דבר אצלי איננו מוכר
רק זכרונות מתוקים של עבר
ונגיעות קטנות של אושר שהיו עוד לפני שנגמר

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מזל טוב: רומאריו כבש את שערו ה-1,000

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית