נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גאידמק: "לפרננדז יש את הידע הרב ביותר בכדורגל" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

גאידמק: "לפרננדז יש את הידע הרב ביותר בכדורגל"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גאידמק: "לפרננדז יש את הידע הרב ביותר בכדורגל"
הודעהפורסם: 21 מאי 2007, 09:11 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

צפו בקטע מאחד על אחד. הבעלים של בית"ר ירושלים פרגן גם לאוחנה ("השנה הוכיח שהוא מנהיג אמיתי"), ביטל את יוסי מזרחי ("מאמן ממוצע") והבטיח: "אסולין יהיה בבית"ר". התוכנית המלאה, הערב ב-19:30

הבעלים של בית"ר ירושלים, ארקדי גאידמק, דיבר בתכנית 'אחד על אחד' עם דני ענבר (שני, 19:30, ספורט 5) על המועמדים להחליף את יוסי מזרחי בתפקיד המאמן: "שמעתי שלואיס פרננדז, רוני לוי, אלי אוחנה ודרור קשטן רוצים לבוא ויש עוד מועמדים".

גאידמק החמיא לשני המאמנים שעבדו אצלו בעונה שעברה: "לפרננדז יש את הידע הטוב ביותר בכדורגל, הוא כוכב, אבל לא דיברתי איתו כי יש לי עוד מועמדים. כשהגעתי לבית"ר אוחנה החליט לעזוב למרות שהתחננתי בפניו שיישאר. בזמן ההוא הוא לא היה מנהיג אבל השנה הוא הוכיח שהוא מנהיג אמיתי. אני חושב שנתקשר גם לקשטן".

על יוסי מזרחי, שלגביו הודיע גאידמק לאוהדים כי הוא לא ימשיך, אמר גאידמק: "מזרחי מכיר את הליגה אבל הוא מאמן ממוצע. הוא עשה את העבודה שלו והביא אליפות".

גאידמק נפגש עם היו"ר אלי ארזי כדי לדון בתוכניות לקראת העונה הבאה. בפגישה דנו השניים לגבי מינוי מאמן חדש ותוספת לצוות המקצועי. השניים דיברו על אופציית גיורא שפיגל כמנהל מקצועי וכן על המועמדים השונים שכבר הוזכו לאימון הקבוצה. "אני לא מכיר את שפיגל", אמר גאידמק. "ארזי אמר לי שהוא מקצוען בכדורגל וביקש שאפגוש אותו, אמרתי בסדר. אני מרוצה מארזי, אבל אני לא חושב שהוא צריך להיות המחליט היחידי בנושאים המקצועיים".

ארזי אמר לאתר: "זאת הייתה פגישת עבודה, אנחנו שוקלים את כל האפשרויות, אני מקווה שעד סוף השבוע נגיע להחלטות".

יוסי מזרחי כבר שמע מהבעלים כי חוזהו לא יוארך, ולמרות שנראה כי אין סיכוי שהוא יישאר בטדי, השניים הזכירו בכל זאת את האופציה כי ימשיך במועדון. מבחינת שחקני חיזוק, גאידמק אמר שהוא רוצה את ליאור אסולין, שמצליח העונה בבני יהודה: "אני אוהב את אסולין, בעונה הבאה הוא יהיה בבית"ר".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2007, 14:18 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

א. איזה קטע אתה מדבר לגבי צפייה?
ב. סביב המאמן יש אשכול..
ג. ננעל
ד. חג שמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

גאידמק: "לפרננדז יש את הידע הרב ביותר בכדורגל"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית