נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בעקבות הפרסום ב-ONE, ניר לוין הודיע: אני עוזב F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בעקבות הפרסום ב-ONE, ניר לוין הודיע: אני עוזב

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בעקבות הפרסום ב-ONE, ניר לוין הודיע: אני עוזב
הודעהפורסם: 17 מאי 2007, 17:58 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 36 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יממה לאחר הזכיה בגביע המדינה וכפי שפורסם לראשונה ב-ONE, ניר לוין עוזב את הפועל ת"א. המאמן אמר לפני פתיחת האימון: "אני מסיר את מועמדתי לעונה הבאה".

כזכור, הבוקר פורסם ב-ONE כי לוין ממילא היה בדרכו החוצה מהקבוצה וכי גיא לוזון, המאמן המוערך של מכבי פ"ת, אמור להחליף אותו. לוין, שהרגיש שאין בו תמיכה להמשיך בעונה הבאה, הגיע הערב לאימון והודיע שהוא עוזב.

לפרסום הבוקר ב-ONE בנוגע לעמדת המאמן של הפועל ת"א לחץ

"דיברתי היום עם ההנהלה, זה יישאר בינינו. זו ההחלטה הסופית. לא הרגשתי תמיכה של מאה אחוז בהישארות שלי", אמר לוין, "אני שלם עם הדרך שלי ובדיעבד אני לא מצטער שהגעתי למועדון הזה לארבעה חודשים. תואר של גביע המדינה זה הישג מאוד חשוב שלא הולך ברגל".

"עברתי הרבה חוויות במהלך התקופה הזו", אמר לוין, "אמשיך לשתף פעולה בשני המשחקים שנותרו עד תום העונה. נעשה את כל המאמצים לסיים בדרך הכי טובה שיש. ההנהלה ואני נעשה את כל המאמצים לסיים בצורה יפה ומסודרת. לא דיברנו על שום מועמדים אחרים לתפקיד. זה לא מענייני לעסוק בזה. אם ייבקשו ממני המלצות אוכל לתת".
על עתידו אמר לוין: "אין לי כרגע שום דבר אבל אני אמצא עבודה. לא הופתעתי מכל הפירסומים על המועמדים לתפקיד. כשאתה נמצא בסביבה של הקבוצה, אתה מרגיש מה קורה ואתה מבין שיש הרבה סימני שאלה מסביב לתפקיד".

בגמר הגביע: לוין התעמת עם אבוקסיס
עוד נודע היום כי אתמול, במחצית המשחק בניצחון בפנדלים נגד אשקלון, הודיע לוין ליוסי אבוקסיס, הקפטן, כי הוא מוחלף ולוסיאנו דה ברונו יחליפו. אבוקסיס, שחיכה הרבה זמן למעמד הגמר, הטיח את נעליו בחוזקה על הרצפה והיה עצבני מאוד כאשר טל חן הוא שהרגיעו
לוין אמר לאבוקסיס כי הסיבה להחלפתו היא שהוא נראה עייף ומאבד יותר מדי כדורים במרכז השדה. לוין נשאל היום האם יש קשר בין הודעתו על עזיבתו לאירוע שקרה אתמול, הוא מיד ענה: "זה במפורש לא נכון".

הצלחה בגביע, כשלון בליגה
כזכור, לוין הגיע להפועל ת"א במהלך העונה במקומו של יצחק שום שפוטר. לוין הגיע להפועל בדיוק לפני המשחקים מול גלאזגו ריינג'רס בגביע אופ"א, ניצח בגדול את המשחק הראשון בבלומפילד אך הובס בגומלין בסקוטלנד והודח מגביע אופ"א.

לאחר מכן התחילה הקבוצה לגלות יכולת לא גבוהה במיוחד גם במשחקי הליגה, והקהל האדום התחיל לאבד את סבלנותו לגבי העונה הלא מוצלחת. השיא הגיע עם פרשת שביט אלימלך, השוער הוותיק שהושעה מהקבוצה על ידי הנהלת המועדון, ללא מעורבותו של ניר לוין.

למרות כל הצרות בגביע האדומים הצליחו לטפס שלב שלב עד הזכיה בגביע, גם אם לא תמיד זה נעשה בצורה משכנעת. גם במשחק הגמר מול אשקלון הפועל ת"א של לוין גילתה יכולת לא טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מאי 2007, 02:51 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בהצלחה בהמשך :Por

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בעקבות הפרסום ב-ONE, ניר לוין הודיע: אני עוזב

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית