נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שיימן הורחק מ-2 משחקים ונקנס ב-3,000 ש"ח F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שיימן הורחק מ-2 משחקים ונקנס ב-3,000 ש"ח

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שיימן הורחק מ-2 משחקים ונקנס ב-3,000 ש"ח
הודעהפורסם: 02 מאי 2007, 19:47 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

העלבת השופט במשחק מול בית"ר עלתה ליו"ר הרצליה ביוקר. שיימן: "ההרחקה היא שאני לא אהיה על כר הדשא, ביקשתי סליחה וזה לא יקרה שוב"

יושב ראש מכבי הרצליה, אריאל שיימן, הורחק הערב (רביעי) מ-2 משחקים בפועל ונקנס ב-3,000 ש"ח ע"י בית הדין של ההתאחדות לכדורגל בעקבות העלבת שופט במשחק מול בית"ר ירושלים.

ההרחקה תיאלץ את שיימן גם להיעדר מתחומי האצטדיון ב-2 המשחקים הקרובים. כזכור, במהלך המשחק מול בית"ר (2:2) בטדי לפני שבועיים, הרצליה עלתה ליתרון מפתיע משער של יהיה פטי כבר אחרי 6 דקות. השוויון של המקומיים הגיע כעבור חצי שעה מרגליו של ברק יצחקי, שהכניע את סקוט היגינס מנבדל ברור שנעלם מעיני הקוון.

בהמשך עוד יצחקי הצליח להשלים מהפך עמוק בתוך המחצית השניה ואז, כמו הרבה פעמים העונה עומר בוקסנבוים היה במקום הנכון בזמן הנכון כדי להבקיע את השני להרצליה. במחצית ירד שיימן מיציע הכבוד למנהרה בטדי ואמר לקוון: "אתה אפס, אין לך מושג, כל המדינה ראתה שהיה נבדל". בתגובה אמר הקוון שהדברים יצויינו בדו"ח, כמו שאכן קרה ומה שהביא לעונשו של שיימן.

בתגובה לעונש שניתן לו מבית הדין של ההתאחדות אמר אריאל שיימן ל-ONE: "ההרחקה עצמה היא לא להיות בכר הדשא ואני גם ככה אף פעם לא יושב על ספסל הקבוצה, ככה שזה לא נורא בכלל.

"בועדת המשמעת הוכח חוץ מהעניין, שהאשימו אותי בהעלבת שופט, שגם זה לא קרה, אבל לטענת הדיינים אם אתה ניגש במהלך המחצית לעבר השופט ומדבר איתו לעיני אנשים אחרים, אתה בעצם פוגע בו ומעליב אותו, גם אם אתה רק אומר לו שהוא טעה, שזה מה שאני עשיתי ולא מעבר לכך. פרט לכך יצאתי בצדקתי, כי האשימו אותי בין היתר על איום וזה התברר כלא נכון והדיינים הבינו שלא איימתי על אף אחד ובית הדין פעל בסדר גמור".

לגבי הקנס הכספי על סך 3,000 ש"ח, שספגה הקבוצה, הוסיף שיימן: "מכבי הרצליה ואריאל שיימן הם לא אנשים עשירים וכל קנס הוא קנס ובשבילי 3,000 ש"ח, זה כמו 300,000 שקלים, בתור עונש שגם ככה לא היינו צריכים לשלם אותו.

"ביקשתי סליחה וזה לא יקרה שוב ואולי אפילו עדיף שבמקרה הספציפי הזה, אני קיבלתי את הקנס למען המועדון, במקום שהשחקנים או המאמן יתנפלו על השופט ולמרות שאני לא מצדיק את עצמי על ההתנהגות שלי בעניין הזה, במקרה הזה יצא הדין בצורה טובה, טוב שזה יצא ככה וזה יצא בסדר".

חוץ מהקנס וההרחקה של היו"ר, ממשיכה מכבי הרצליה להתכונן לקראת המשחק המסקרן שייערך ביום שבת בבלומפילד נגד מכבי ת"א. הרצליה שמגיעה למשחק בכושר מעולה, עם רצף של 5 משחקים ללא הפסד כולל הנצחון הגדול בשבוע שעבר 1:4 על הפועל ת"א.

הרצליה המשיכה באימון להתגונן מפני הרמת כדורים מהאגפים לכיוון הרחבה, סגנון המשחק שלפיו משחקת מכבי ת"א. לאימונים חזר חיים מלכה, שהתאמן באופן מלא וכל שחקני הסגל אמורים להיות כשירים לקראת המשחק.

מנהל הקבוצה, שלומי קניאס, ערך הערב יוזמה מבורכת כאשר זימן את סקוט היגינס, איתמר ניצן, ברק לביא ושי ביטון לערב משותף עם ילדי השכונות של הרצליה במגרש הספורטק העירוני שממוקם ליד האצטדיון. הילדים שמשחקים קט רגל ייראו במשותף עם השחקנים את חצי-גמר ליגת האלופות בין מנצ'סטר יונייטד למילאן על גבי מסך ענק בחברת השחקנים, יצטלמו עימם ויקבלו מהם חתימות.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שיימן הורחק מ-2 משחקים ונקנס ב-3,000 ש"ח

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית