נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"ממשחק למשחק ריאל מדריד נראית טוב יותר" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"ממשחק למשחק ריאל מדריד נראית טוב יותר"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "ממשחק למשחק ריאל מדריד נראית טוב יותר"
הודעהפורסם: 30 אפריל 2007, 11:27 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

רוד ואן ניסטלרוי, שכבש צמד ב-1:4 בבילבאו, מרגיש שהקבוצה שלו "בפורמה מצוינת" וכבר חושב על המשחק מול סביליה בשבוע הבא: "אנחנו מאוד מחכים למשחק הזה". רייקארד: "לא היינו צריכים להילחץ בסיום"

"אנחנו בפורמה מצוינת בששת המשחקים האחרונים ומשחק למשחק אנחנו משחקים טוב יותר", אמר רוד ואן ניסטלרוי אחרי שריאל מדריד ניצחה 1:4 בבילבאו, במחזור ששמר על הסטטוס קוו בצמרת המרתקת של הליגה הספרדית.

גם ברצלונה (0:1 על לבאנטה) וסביליה (1:3 על אספניול) ניצחו, אבל אין ספק שריאל הייתה המרשימה ביותר. ואן ניסטלרוי המצוין כבש פעמיים (35 ו-50), עלה ל-18 שערי ליגה העונה, אבל בניגוד לפעמים הקודמות סירב להיכנס לאופוריה שאפפה את הקבוצה: "זה היה ניצחון חשוב מאוד, אבל אנחנו צריכים להישאר רגועים".

ההולנדי הוחלף בדקה ה-62 ע"י גונסאלו היגוואין וסיפר: "קאפלו החליף אותי כדי שלא אקבל צהוב חמישי ואחמיץ את סביליה, אנחנו מאוד מחכים למשחק הזה וב-0:3 יכולתי לצאת לנוח".

פאביו קפאלו החמיא לסיסיניו, המגן הברזילאי שחזר אחרי היעדרות ארוכה בשל פציעה ובישל נהדר את השער הראשון של ואן ניסטלרוי: "היה לו משחק טוב מאוד. הוא התאמן טוב השבוע והרגשתי שהוא מוכן".

בשבוע הבא כאמור, תארח ריאל את סביליה במשחק קריטי במאבק האליפות, כאשר ברצלונה תצא למשחק חוץ מול שכנתה הבאסקית של בילבאו ויריבתה לתחתית, סוסיאדד.

מאמן סביליה, חואנדה ראמוס, חשב על הקרב מול הבלאנקוס מיד בתום הניצחון על אספניול: "חשוב מאוד לעבור את המשחק נגד ריאל. לאחר מכן נראה באיזה מקום אנחנו ומה הסיכויים הריאלים שלנו להמשך".

פרנק רייקארד בטח לא אהב את היכולת של שחקניו מול לבאנטה. האורחים מולנסיה כמעט גנבו נקודה יקרה כשהחמיצו הזדמנות גדולה בדקה ה-90. "אני לא מרוצה מהמשחק, אבל כן מרוצה מהתוצאה. עם יתרון של שער לא היינו צריכים להילחץ כל כך", אמר המאמן ההולנדי. "הסיום היה יותר מסובך ממה שציפינו. הגענו להזדמנויות, אבל לא ניצלנו אותן. היינו סטטיים מדי".

על לאונל מסי, שנתן משחק טוב אבל החמיץ לקראת הסיום ממצב של 100 אחוז שער, אמר רייקארד: "לאו מסי היה תענוג לצפייה".

שער הניצחון הגיע מסמואל אטו, אחרי שרייקארד החליף בעמדות של הקמרוני ורונאלדיניו: "ניסינו שהם יתרכזו ברונאלדיניו ואטו יוכל לנצל זאת".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אפריל 2007, 23:08 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 1 לייקים

עד שבוע הבא :lol:

[font=French Script MT][highlight=#4040FF] חברון מאז ולתמיד!!!
מג"ב איו"ש כבודדד!![/highlight][/font]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מאי 2007, 12:15 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

איזה ליגה יש שמה
תענוגגג! Love:L

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"ממשחק למשחק ריאל מדריד נראית טוב יותר"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית