נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מוריניו: כריסטיאנו רונאלדו הוא שקרן F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מוריניו: כריסטיאנו רונאלדו הוא שקרן

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מוריניו: כריסטיאנו רונאלדו הוא שקרן
הודעהפורסם: 26 אפריל 2007, 17:43 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן צ'לסי זעם לאחר ששמע שהפורטוגלי הצעיר טען, שהיונייטד לא זוכה להעדפות מהשופטים באנגליה. רונאלדו: "מוריניו מנסה לכסות את הכשלונות שלו"

ז'וזה מוריניו ממשיך במלחמה הפסיכולוגית שלו כנגד מנצ'סטר יונייטד והקורבן השבועי - כריסטיאנו רונאלדו, הפורטוגלי הצעיר של היונייטד.

בעוד הצמרת באי הבריטי מתחממת, האשים המאמן את רונאלדו שהוא שקרן, לאחר שהקשר טען שהאדומים אינם זוכים להעדפה משופטי הליגה האנגלית.

במחזור הליגה האחרון, זעם מוריניו על שופט המשחק של קבוצתו, ששיחקה מול ניוקאסל. השופט לא שרק לבעיטת עונשין שהגיעה לצ'לסי, בעוד מנצ'סטר ניצלה, לאחר שהשופט במשחקה נמנע מלשרוק לפנדל כנגדה.

מוריניו הכעוס אמר: "אם כריסטיאנו רונאלדו טוען שמנצ'סטר ספגה שריקות שלא היו מגיעות נגדה, הוא משקר. רונאלדו הוא שחקן נפלא, אולי הכדורגלן הכי טוב בעולם, אבל הוא חייב להיות בוגר ולהבין שאי אפשר להתווכח עם עובדות".

הפורטוגלי התקשה לעצור את שטף דיבורו והוסיף: "אם הוא ימשיך וישקר, הוא לא יגיע לרמה הגבוהה שהוא שואף להגיע אליה כשחקן כדורגל".

לעומת מוריניו, כריסטיאנו רונאלדו נשאר רגוע לאחר ששמע את דבריו של חברו מפורטוגל ואמר: "אני לא רוצה להיגרר אחרי טענותיו של מוריניו לגבי השיפוט, כולם יודעים איך הוא מתנהג.

"הוא תמיד חייב להגיד משהו כדי לכסות על הכשלונות שלו. אני לא חושב עליו יותר מידי, אני מתמקד במשחק הקרוב מול מילאן. יש לנו קבוצה טובה ואני חושב שאנחנו במסלול הנכון כדי לנצח".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מוריניו: כריסטיאנו רונאלדו הוא שקרן

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית