נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

יגיל מנוביץ' הוא הבעלים החדש של הפועל פ"ת F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

יגיל מנוביץ' הוא הבעלים החדש של הפועל פ"ת

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יגיל מנוביץ' הוא הבעלים החדש של הפועל פ"ת
הודעהפורסם: 26 אפריל 2007, 17:04 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

עמותת הפועל פ"ת אישרה ברוב קולות כי מנוביץ' יחליף את הבעלים הנוכחי, רונן אלעד. מנוביץ': "זה היום המאושר בחיי, מקווה שתוך שנה נחזור ליגת העל"

יגיל מנוביץ' הוא הבעלים החדש של הפועל פ"ת. איש העסקים, ששמו כבר הוזכר בעבר כמועמד להחליף את רונן אלעד, קיבל היום (חמישי) את אישור העמותה להחליף את הבעלות ברוב קולות.

"אני מאוד מתרגש באופן אישי כי אני אוהד את הפועל פ"ת מאז שאני זוכר את עצמי. זה היום המאושר בחיי", אמר מנוביץ' ל-ONE.

מנוביץ' המשיך ואמר: "יש לנו עבודה רבה. להוציא את הקבוצה מהמשבר שהיא נמצאת בו. חובת ההוכחה מוטלת עליי. זה יוצא קצת סימבולי שזה יוצא קרוב ליום העצמאות, כי מבחינתי זה יום העצמאות של פ"ת".

בקשר לעמדת המאמן אמר הבעלים החדש: "אני לא רוצה להיכנס לנושאים מקצועיים. נסיים את העונה הכי טוב שאפשר ורק אחר כך נוכל להתייחס לצוות מקצועי ולשחקנים.

"אני רק יכול להבטיח לאוהדים שיהיו שינויים חיוביים בקבוצה. אני לא אומר בכך שלחמן לא יישאר".

על המטרות שעומדות לפניו אמר מנוביץ': "אני מקווה שתוך שנה נחזור לליגת העל".

כזכור, הפועל פ"ת סוגרת את טבלת ליגת העל, ואיבדה כל סיכוי ממשי להישאר לאחר שהורדו ממאזנה 3 נקודות בפועל עקב אי סדרים כספיים, מה שהציב את המלאבסים במרחק של 14 נקודות מתחת לקו האדום, כשנותרו עוד 5 משחקים בלבד עד לתום העונה.

בכל העולם יש חוקים
אסור לקטוף פרחים מוגנים !
אולי אני סתם ילד קטן
שלא מבין למה דווקא כאן
פרחים אסור וחיילים מותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

יגיל מנוביץ' הוא הבעלים החדש של הפועל פ"ת

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית