נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מוריניו יקבל אולטימטום: עבוד עם גרנט או שתלך F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מוריניו יקבל אולטימטום: עבוד עם גרנט או שתלך

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מוריניו יקבל אולטימטום: עבוד עם גרנט או שתלך
הודעהפורסם: 23 אפריל 2007, 10:39 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

לפי פרסומים באנגליה אברמוביץ' ידרוש מספר תנאים מהמאמן כדי שיישאר בצ'לסי, ביניהם הורדת פרופיל בתקשורת. מוריניו: "לא הגיע לנו לנצח בניוקאסל"

פחות מ-20 יום לפני המפגש הישיר בסטמפורד ברידג' בין מנצ'סטר יונייטד לצ'לסי, חניכיו של מוריניו פספסו הזדמנות ענקית לצמצם את הפער לנקודה אחת בצמרת עם 0:0 מול ניוקאסל בחוץ.

ג'ו קול הגיע להזדמנות הטובה ביותר במשחק עבור הכחולים בזמן הפציעות, אך כאמור צ'לסי נשארה רק עם נקודה אחת ביד בסיום.

מאמן הקבוצה, ז'וזה מוריניו, שנמצא עדיין בשלוש חזיתות (אליפות, גביע וליגת האלופות), לא מתלונן על הנקודה שהוא הוציא בסיינט ג'יימס פארק: "אם אתם שואלים אותי אם לצ'לסי מגיע לנצח את המשחק הזה אני לא חושב כך, ניוקאסל היתה רעננה יותר ומסוכנת יותר ליד השער".

"אנחנו עדיין בעמדה לא רעה כדי לזכות באליפות", הוסיף מוריניו, "ניצחון אחד מהתואר זה לא דבר בשמיים".

המאמן הפורטוגזי לא שכח גם לעקוץ: "יש חוק בליגה האנגלית לא לשרוק לפנדלים נגד מנצ'סטר יונייטד וכן לא לשרוק לפנדלים לטובת צ'לסי. אלו החלטות שיכולות להכריע אליפות".

מוריניו יקבל אולטימטום
לפי פרסומים בתקשורת האנגלית הבעלים של צ'לסי, רומן אברמוביץ', צפוי להיפגש בימים הקרובים עם ז'וזה מוריניו באשר לעתידו במועדון, כאשר הוא יציב למאמן מספר תנאים.

בין התנאים: עבודה משותפת בעתיד עם המאמן הישראלי אברהם גרנט, הורדת פרופיל מול התקשורת, הצגת כדורגל יותר אטרקטיבי והמנעות מביקורת על הקבוצה והתנהלותה.

לפי אותם הפרסומים, מוריניו יהיה חייב לעמוד בכל התנאים המוזכרים כדי להישאר באלופת אנגליה בשנתיים האחרונות, אחרת ימצא את מקומו מחוץ לקבוצה (יורגן קלינסמן הוא כזכור אחד המועמדים).

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מוריניו יקבל אולטימטום: עבוד עם גרנט או שתלך

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית