נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

קרבישלי: אשקול להחזיר את בניון לסגל F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

קרבישלי: אשקול להחזיר את בניון לסגל

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קרבישלי: אשקול להחזיר את בניון לסגל
הודעהפורסם: 15 אפריל 2007, 12:26 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן ווסטהאם לא ויתר על המאבק נגד הירידה למרות ההפסד 3:0 לשפילד, הישראלי עשוי להרוויח. פרגוסון לאחר ההעפלה לגמר: "האווירה בוומבלי מיוחדת"

ווסטהאם התקרבה אתמול (שבת) מאוד לירידה לליגה השניה באנגליה כשהפסידה לשפילד יונייטד 3:0 במשחק בין שתיים מהמועדמות לירידה.

לפני המשחק היתה ווסטהאם 3 נקודות מתחת לקו האדום, ואילו שפילד היתה נקודה מתחתיו. בעקבות ההפסד שפילד עלתה מעל לקו האדום ואילו ווסטהאם רחוקה 5 נקודות ממנה, עם 5 מחזורים לסיום העונה.

למרות ההפסד, מאמן ווסטהאם, אלן קרבישלי, לא מוותר: "אנחנו יודעים שאנחנו חייבים לנצח את כל המשחקים שנותרו לנו עד לסיום העונה. חייבים לעשות את הכי טוב שאנחנו יכולים כי דברים יכולים להשתנות בשבוע".

וסטהאם תתמודד מול צ'לסי ביום חמישי וקרבישלי, שנשאל אם יחזיר את בניון לסגל למשחק, ענה: "זה משהו שאני צריך לחשוב עליו. נראה איך דברים מתקדמים לקראת המשחק".

על המשחק הקרוב מול צ'לסי אמר קרבישלי: "לא נתרחק מהתחתית אם לא ננצח משחקים. כבר ניצחנו את היונייטד העונה, אנחנו יודעים למה אנחנו מסוגלים. נעשה מה שאנחנו יכולים במשחק מול צ'לסי. מי יודע? המנצחת זוכה ב-3 נקודות, ואנחנו נצטרך לקחת אותן. אף אחד לא מצפה מאיתנו לנצח, אז אפשר לשחק ללא פחד ולראות מה יקרה".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

קרבישלי: אשקול להחזיר את בניון לסגל

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית