נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אברבוך: לעומתי, שחקני הפועל ת"א לא בכושר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אברבוך: לעומתי, שחקני הפועל ת"א לא בכושר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אברבוך: לעומתי, שחקני הפועל ת"א לא בכושר
הודעהפורסם: 22 מרץ 2007, 22:20 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

רון ציבלין, מאמן הכושר של האדומים, הוציא את חניכיו של ניר לוין לאימון מפרך בהדר יוסף. הקופץ במוט ערך אימון אישי, ודה ברונו ניסה להתחרות בו

לשחקניה של הפועל ת"א שמשחקים בנבחרות ישראל יש מזל גדול. כל השחקנים האדומים שלא נמצאים בנבחרות השונות הגיעו הבוקר לאצטדיון האתלטיקה בהדר יוסף כדי "לעבוד קשה".

מאמן הכושר של הקבוצה, רון ציבלין, ניצל את העובדה שלקבוצה אין משחק בסוף השבוע והכין עבור השחקנים אימון כושר מיוחד ומפרך כדי לשפר את כושרם.

השחקנים רצו 10 קילומטרים בשעה וחייבים להודות שכולם עמדו בזה יפה מאוד כששי אבוטבול היה הראשון שסיים. הריצות חולקו למקצבים שונים ומהירויות שונות, כאשר המאמן ניר לוין, שהגיע כדי לצפות בשחקניו, היה מרוצה ממה שראה.

ציבלין הסביר: "זה לא מבחן אז אין אף אחד שהצטיין. בשלב כזה של העונה, יש חלק מהשחקנים שחזרו מפציעות וחלק שסבלו מעומס אבל אני מודה שכולם עמדו במשימה בצורה מצויינת".

קטע משעשע נרשם במהלך הריצה עם אלכס אברבוך, שהתאמן גם הוא באותו זמן בהדר יוסף. אברבוך רץ בלי חולצה והפגין שרירים מרשימים, וכאשר הוא עבר מול לוסיאנו דה ברונו, הארגנטינאי הוריד את חולצתו תוך כדי ריצה וניסה להשוות את "הריבועים" שלו לאלו של אברבוך. אברבוך ניצח.

לאחר האימון אמר אברבוך: "אני לא רואה כדורגל אף פעם, אבל מה שבטוח זה שלעומתי הם לא בכושר".

השחקנים של הפועל ייצאו ליומיים חופש כאשר הזרים של הקבוצה: לוסיאנו דה ברונו, חבייאר פאס, איבן יוליץ' וזיטו אוגבונה יעלו על טיסה לאילת לסוף השבוע כדי לתפוס קצת שמש.

שאר השחקנים יישארו במרכז כשחלקם הגדול יגיע לצפות בשבת במשחקה של הנבחרת מול אנגליה. ביום ראשון בערב יחזרו האדומים לאימונים.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אברבוך: לעומתי, שחקני הפועל ת"א לא בכושר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית