נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"חוסר השוויוניות בא לביטוי אצל העונש שספג רוני לוי" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"חוסר השוויוניות בא לביטוי אצל העונש שספג רוני לוי"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "חוסר השוויוניות בא לביטוי אצל העונש שספג רוני לוי"
הודעהפורסם: 21 מרץ 2007, 22:26 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

ג'קי בן זקן זועם על התנהלות בית הדין של ההתאחדות, שדחה את גזר הדין שלו: "הם יחכו שתעבור הסערה על ההחלטה האומללה בעניין לוי". יו"ר אשדוד: "אנחנו לא מסכימים עם דבריו"

ג'קי בן זקן החליט שלא להגיע היום (רביעי) לבית הדין של ההתאחדות לכדורגל ולא התייצב לדיון בעניינו. הבעלים של מ.ס אשדוד מואשם בביזוי בית הדין בעצם התבטאויותיו בתקשורת כנגד הדיינים וכנגד המערכת כולה.

בן זקן אף לא טרח לשלוח לדיון נציג מטעמו או לנסח כתב הגנה, כפי שמקובל לעשות במקרים של אי התייצבות לדיונים מסיבות אלה או אחרות. בהתאחדות אמרו היום בתגובה: "בן זקן מצפצף עלינו ועושה מה שהוא רוצה. זו איננה התנהגות ראויה".

הדיון נערך ללא נוכחותו של בן זקן, אך בהתאחדות החליטו לדחות את גזר הדין לשבוע הבא. אשדוד צפויה לספוג עונש של הפחתת נקודות על תנאי בעקבות העבירות האמורות, וזאת למרות שבן זקן לא מחזיק בתפקיד רשמי בקבוצה.

מי שכן הגיע לדיון הוא יו"ר הקבוצה מנדל דוידוביץ', שהפתיע כשאמר לדיין דוד לב: "אנחנו לא מסכימים עם דבריו של ג'קי בן זקן. הם לא היו צריכים להיאמר".

בן זקן זעם הערב על ההתנהלות של ההתאחדות בעניינו ואמר :"זה ברור למה עדיין אין החלטה איזה עונש אני צריך לקבל. הרי אחרי ההחלטה האומללה על העונש של רוני לוי, בהתאחדות לא רוצים להראות את חוסר השיוויוניות ולכן הם יחכו שתעבור הסערה על העונש של לוי, ואז הם יפילו עלי את הפצצה".

"אני רוצה שציבור האוהדים יקבל את העובדות ויראה את העונש של רוני לוי מול העונשים שאלון חזן קיבל", הוסיף בן זקן והתייחס למאמן אשדוד, שהורחק ל-3 משחקים בפועל על דבריו לעבר אסף קינן ('אתם צריכים להתבייש במדים שאתם לובשים'). "אין לי בעיה שיודיעו לי עכשיו על כל עונש חמור, אני פשוט לא מצליח להבין איך זה שלא מצליחים להחליט בנושא שלי לעומת כל שאר הנושאים האחרים".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"חוסר השוויוניות בא לביטוי אצל העונש שספג רוני לוי"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית