נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

סולחה בין עידן טל לאבו בסיוע הרב אבוחצירא F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

סולחה בין עידן טל לאבו בסיוע הרב אבוחצירא

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סולחה בין עידן טל לאבו בסיוע הרב אבוחצירא
הודעהפורסם: 19 מרץ 2007, 13:44 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

פרסום ראשון: קשרה של בולטון, שהתעמת עם הסוכן שדרש ממנו לשלם על המעבר מחיפה לפרמייר-ליג, התפייס עמו בעזרת הרב. מקום הסולחה: בית מדרש בחיפה

פרסום ראשון: הרב אבוחצירא הצליח לפשר בין עידן טל לדייויד אבו בפגישה שנערכה בבית מדרש בחיפה.

כזכור, אבו ועידן טל הסתכסכו בעקבות פרשת העברתו של הקשר הישראלי לבולטון האנגלית. אבו טען שטל חייב לו כסף על העברתו ממכבי חיפה לבולטון אך לא שילם לו את המגיע לו.

אבו אמר אז: "לא יכול להיות שעידן טל מגיע לאירופה 4 פעמים ולא חושב שצריך לשלם לסוכנים שעושים לו את כל העבודה. כשרונן שקצב סיפר לי שטל לא שילם לו, הייתי בטוח כשרונן משקר. עכשיו אני מבין שעידן פשוט לא רוצה לשלם. הוא חושב שהוא עושה לנו טובה בפרסום. הוא לא מעריך את העבודה שהשקענו להוציא אותו לאירופה".

"להוציא שחקן בן 34 לאירופה, אחרי שנכשל באנגליה ולא שיחק באברטון, זה רק בזכות קשרים של סוכן שעזר לו ובסוף הוא אומר שלא צריך לשלם לי. אז תסלח לי עידן - אני רוצה את מה שמגיע לי ומיד, אם לא, נתראה בבית-המשפט".

טל ששמע אז על פרטי הכתבה, ציין: "הזמנתי את אבו מספר פעמים לשבת לדבר בנושא אבל אם הוא החליט לפנות לתקשורת, אז אתן לעורך-הדין שלי לטפל בנושא".

היום כאמור נגמר הסכסוך הזה בסולחה.

עורך-דינו של אבו, יצחק לב, אמר: "אכן היתה פגישה כזאת. למיטב הבנתי, דייויד הגיע לפשרה עם טל, כל אחד ויתר על משהו. דייויד איש נוח לבריות והיה מעוניין לסגור הדברים ברוח טובה ללא משפטים".

כידוע, במהלך השנים האחרונות טל התייעץ עם הרב אבוחצירא בכל בעיה. אבוחצירא היה גם זה שנתן לטל את ברכת הדרך לצאת לבולטון.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

סולחה בין עידן טל לאבו בסיוע הרב אבוחצירא

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית