נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בית"ר שוקלת לתבוע את חברת "נאות בית וגן" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בית"ר שוקלת לתבוע את חברת "נאות בית וגן"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בית"ר שוקלת לתבוע את חברת "נאות בית וגן"
הודעהפורסם: 16 מרץ 2007, 16:23 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

פרסום ראשון: בית"ר שוקלת לתבוע את החברה ממנה רכשה את מתקן האימונים בשל דו"ח מבקר המדינה. גורם בקבוצה: "כמו שטענו, המגרש שייך לבית"ר"

פרשת מתקן האימונים של בית"ר ירושלים תופסת היום (שישי) תאוצה, בעקבות מסקנות מבקר המדינה ודו"ח מנהל מקרקעי ישראל על אי סדרים גדולים בחברת "נאות בית וגן" בכל הקשור לקבלת ההחלטות האם הקרקע היא פרטית למטרת רווחים או שייכת לעיריית ירושלים.

בית"ר ירושלים שוקלת לתבוע את חברת נאות בית וגן, את עיריית ירושלים וגורמים במשרד ראש הממשלה, בעקבות המסקנות על מכירת בית וגן מאיש העסקים מאיר פניג'ל. נכון לעכשיו בית"ר רשאית להמשיך להתאמן בבית וגן כיוון שהמגרש שייך לקבוצה.

כזכור,ארקדי גאידמק אמר לאחר שרכש את מתקן האימונים בבית וגן: "שילמתי 30 מיליון דולר כי איימו ולחצו עליי".

גאידמק הבהיר אז: "מאיר פניג'ל ומאיר לוי הודיעו לאלי ארזי שאם לא נשלם 30 מיליון דולר, יגיע טרקטור וימחק ויהרוס את כל מתקן האימונים ולקבוצה לא יהיה איפה להתאמן. בזמן שהם איימו עליי ולחצו אותי ניסיתי לבדוק אפשרויות נוספות כדי שלקבוצה שלי לא יקרה חלילה מצב שלא יהיה איפה להתאמן, אבל לצערי לא מצאתי מתקן אימונים בתוך ירושלים או מחוצה לה ונאלצתי לשלם 30 מיליון דולר כשאני יודע בוודאות שהקרקע שייכת למנהל מקרקעי ישראל ולא לאנשים פרטיים".

גורמים בבית"ר ירושלים אמרו היום:"תמוה מאוד שאוהדים המגדירים את עצמם אוהדים שרופים של בית"ר ירושלים מנסים לעשות כסף על גב הקבוצה, גם כאלה שהם בעלים קודמים, גם אוהדים היושבים בממשלה וגם כאלה היושבים בעיריית ירושלים. מה שתמיד טענו, שהמגרש שייך לקבוצה ולא למטרות רווח או בניה, קיבל היום גושפנקה רשמית, וכך לא נותרת לנו ברירה אלא לתבוע את חברת "נאות בית וגן".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בית"ר שוקלת לתבוע את חברת "נאות בית וגן"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית