נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אלון חזן הורחק ל-3 משחקים בפועל: "שום דבר לא מפתיע אותי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אלון חזן הורחק ל-3 משחקים בפועל: "שום דבר לא מפתיע אותי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלון חזן הורחק ל-3 משחקים בפועל: "שום דבר לא מפתיע אותי
הודעהפורסם: 15 מרץ 2007, 03:38 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

זאת בעקבות דבריו לדני קרסיקוב בהפסד להפועל ת"א בשבת. הדיין חיים אלחדיף כתב: "חזן אמר מילים חמורות". קרסיקוב הביא מדריך לקויי שמיעה כדי להוכיח שחזן אמר לו "הכל מכור"

מאמן מ.ס אשדוד, אלון חזן, והבעלים, ג`קי בן זקן, הגיעו הערב (רביעי) לבית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל, בעקבות התנהגות המאמן במהלך ובסיום משחק ההפסד 2:1 להפועל תל אביב ביום שבת האחרון. חזן הורחק לשלושה משחקים בפועל, 6 על תנאי וכמו כן ספג קנס של 10,000 שקל על תנאי.

פסק הדין של חיים אלחדיף נפרש על פני 8 עמודים, ונכתב בו: "`אתם מביישים את המדים שאתם לובשים`, הן מילים חמורות. לא יעלה על הדעת מה מסוגלים מאמנים להטיח בשופטי כדורגל שהחלטתם אינה נראית להם". חזן אמר ביציאתו מבית הדין: "אני יודע איך בית הדין עובד, כך שלא מפליא אותי שום דבר".

הקוון דני קרסיקוב העביר לשופט אסף קינן את הדברים שחזן לטענתו אמר לו בשבת: "הכל מכור כאן מראש". חזן שלח אתמול מכתב חריף לקרסיקוב, בו דרש התנצלות ופיצוי של 100 אלף שקל, וכמו כן טען היום בפני בין הדין כי לא אמר את הדברים כפי שיוחסו לו בדוח השיפוט.

חזן, שמונה רק השנה למאמן, עמד כבר בפעם השלישית השנה בפני ועדת משמעת וסוחב איתו עונש הרחקה על תנאי ממשחק אחד, על כל עבירת התנהגות נגד שופט. באשדוד ניסו לדחות את הדיון אבל בהתאחדות סירבו. חזן המשיך וטען כי קרסיקוב היה בצעירותו אוהד הפועל ת"א.

קרסיקוב הגיע מוכן לדיון וטען כי חזן אמר את הדברים שיוחסו לו. הקוון ערך בקפידה קלטת בה נראה המאמן צועק לעברו. בנוסף, עוד לפני הדיון נסע קרסיקוב לפנימייה של חירשים בכפר סבא עם הקלטת, על מנת שמומחים לקריאת שפתיים יבדקו מה אכן נאמר לו. קרסיקוב הגיש לבין הדין מכתב ממנהל הפנימייה, שבו מוסבר כי מדריכים לקויי שמיעה ומומחים טוענים שבסבירות גבוהה המילים הללו נאמרו, למרות שאי אפשר לאשר זאת ב-100%.

חזן טוען שמנשה משיח, השופט הרביעי, אשר זומן גם הוא יחד עם קינן לדיון ולא הגיע מאחר ואביו חולה, הודה כי לא שמע שמאמן אשדוד אמר "הכל מכור". יחד עם זאת, קיימים בידי אתר ספורט 5 צילומים המראים כי מיד אחרי השער של טועמה, שאושר ע"י קרסיקוב, נראה חזן מדבר עם הקוון ביחידות מבלי שמשיח נמצא באיזור, וזורק לעברו מספר מילים.

בעניין אהדתו לאדומים טען קרסיקוב שהוא היה אוהד הקבוצה עד גיל 17, וגם אז לא היה הולך למשחקי חוץ. קרסיקוב גם הצטייד בשני דפים מאתר ספורט 5, עם הכותרת "הפועל דורשת לא לשבץ את קרסיקוב למשחקיה" אחרי ניצחון האדומים 0:1 בכפ"ס.

קרסיקוב המשיך וטען כי במשחק הקודם בו ניצחה אשדוד את הפועל ת"א 1:2 באיצטדיון הי"א, הוא שימש כקוון. בהפסד של הפועל 3:1 בדרבי בסיבוב הראשון קרסיקוב פסל שער של ברדה בטענת נבדל, במצב של 0:1 לאדומים. חזן הביא איתו גם קטעי עיתונות, בהם נכתב שמשיח אומר כי לא שמע את חזן אומר הכל מכור.

באשדוד לא הופתעו מהעונש שהוטל על חזן. גורם בכיר בקבוצה אמר: "ציפינו שכך הם ינהגו". חזן ייאלץ לעמוד מאחורי הגדר במשחק הקרוב, ולכן על הקווים יעמוד עוזרו שמוליק בוכריס, שהעביר את אימון הערב בהיעדרו של חזן. המגן תומר חליבה מתאושש מהפציעה ברגלו וחזר לאימוני ריצה קלים. שחקני הקבוצה הדרימו הערב לבאר שבע על מנת להשתתף בחתונתו של שחקן הקבוצה ינון ברדה.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2007, 03:39 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

בן אדם עם אישיות חבל
(טוב מה אנני עושה פה בשעה כזאת?)חח
לילה טוב sga:(

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2007, 11:53 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 1 לייקים

ממש ביזיון!

[font=French Script MT][highlight=#4040FF] חברון מאז ולתמיד!!!
מג"ב איו"ש כבודדד!![/highlight][/font]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אלון חזן הורחק ל-3 משחקים בפועל: "שום דבר לא מפתיע אותי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית