נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"מה הוא רוצה מאתנו, דראו הבן-זונה?" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"מה הוא רוצה מאתנו, דראו הבן-זונה?"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "מה הוא רוצה מאתנו, דראו הבן-זונה?"
הודעהפורסם: 07 מרץ 2007, 14:15 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בבית"ר ירושלים רוצים לשמור על שקט עד למשחק מול מכבי חיפה ולהרגיע את המערכת - לפחות כך הם פני הדברים כלפי חוץ.

לעומת זאת, מתחת לפני השטח, הדברים לא ממש רגועים. המתיחות בין היו"ר, אלי ארזי, למומחה לפיזיות, טיבריוס דראו, תביא ככל הנראה לסיום דרכו של הצרפתי בקבוצה בסיום העונה. היו"ר ארזי רוצה להכניס את משה חיון, המתפקד כיועצו האישי בנושא הכושר הגופני ובמקביל גם כמנהל הראשי בתחומי הכושר והפיזיות במחלקת הנוער, לקבוצה הבוגרת.

נראה שעם סיום העונה, יבקש היו"ר מהבעלים של הקבוצה, ארקדי גאידמק, אור ירוק למהלך הזה. דראו, המקורב לגאידמק, נמצא עם הבוס בקשר טלפוני והשניים משוחחים בעיקר על ענייני בית"ר.

ראיה לכך שהיו"ר ארזי ועובדי המנהלה בקבוצה לא ממש סופרים את דראו כחלק מהמערכת המקצועית, היא העובדה שבבית"ר בחרו להסיר את תמונתו ושמו של טיבריוס דראו מרשימת הצוות המקצועי באתר הרשמי של המועדון ותמונתו ושמו כלל לא מוזכרים כאחד מאנשי המקצוע.

דרור שמשון, לעומת זאת, כן מופיע בתפקיד "מאמן הכושר" לצידם של שאר בעלי התפקידים כמו מאמן, מאמן שוערים, מעסים, איש משק, רופא ופיזיותרפיסט. ארזי לא הסכים להגיב לדברים ורק אמר: "בשלב זה אין לי מה להגיד ואני לא מעוניין להגיב בעניין טיבריוס דראו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"מה הוא רוצה מאתנו, דראו הבן-זונה?"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית