נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בואטנג: אולי אתחפש למזרחי או דראו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בואטנג: אולי אתחפש למזרחי או דראו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בואטנג: אולי אתחפש למזרחי או דראו
הודעהפורסם: 01 מרץ 2007, 14:11 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בבית"ר ירושלים התפנו היום (חמישי) מענייני הכדורגל וכל שחקני הקבוצה, כולל אנשי המנהלה של המועדון, הגיעו ל"בית האם והילד" בבית החולים הדסה עין כרם.

את האירוע החגיגי הוציאה לפועל קרן פניג'ל האמונה על קשרי הקהילה של המועדון. לקראת השעה 11:00 הגיעו השחקנים לבית החולים וחילקו מתנות, משלוחי מנות והפתעות לילדים. בנוסף, העניקו חתימות והצטלמו עם כולם.

דרק בואטנג שלראשונה חווה את החג המיוחד הזה, אמר ל ONE: "זה כיף לשמח את הילדים אני עדיין לא יודע אם אני הולך להתחפש בפורים אבל אולי אתחפש לדראו או ליוסי מזרחי".

השוער איציק קורנפיין אמר באותו עניין: "את בואטנג צריך לחפש לדראו, את החיקוי הוא כבר יודע, נשאר רק להלביש אותו".

עם סיום הביקור עלו השחקנים לאוטובוס שלקח אותם היישר לבית וגן ולתחילת ההכנות למשחק מול מ.ס. אשדוד ביום ראשון.

הבלם תומר בן יוסף התייחס ליריבה ואמר ל ONE: "מצפה לנו משחק לא קל מול קבוצה שיש לה חלק התקפי דיי טוב יחסית לליגה.

"מצפה משחק טוב אני מקווה שהקהל יבוא ויעודד ואנחנו נעשה מה שצריך לעשות, שזה אומר לנצח ולפתוח את הסיבוב השלישי ברגל ימין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בואטנג: אולי אתחפש למזרחי או דראו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית