נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גאידמק: שילמתי 30 מיליון ד' כי לחצו ואיימו עליי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גאידמק: שילמתי 30 מיליון ד' כי לחצו ואיימו עליי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גאידמק: שילמתי 30 מיליון ד' כי לחצו ואיימו עליי
הודעהפורסם: 09 פברואר 2007, 11:32 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

גאידמק: "לפני חודש הודיעו מאיר פניג'ל ומאיר לוי לאלי ארזי שאם בתוך יומיים ארקדי גאידמק לא ישלם לנו 30 מיליון דולר, יגיע טרקטור וימחק ויהרוס את כל מתקן האימונים ולקבוצה שלכם לא יהיה איפה להתאמן. בזמן שהם איימו עליי ולחצו אותי ניסיתי לבדוק אפשרויות נוספות כדי שלקבוצה שלי לא יקרה חלילה מצב שלא יהיה איפה להתאמן, אבל לצערי לא מצאתי מתקן אימונים בתוך ירושלים או מחוצה לה ונאלצתי לשלם 30 מיליון דולר כשאני יודע בוודאות שהקרקע שייכת למנהל מקרקעי ישראל ולא לאנשים פרטיים.

ברור לי שמאחורי האיום הזה ומאחורי הפגישה הזאת עומד ראש הממשלה אהוד אולמרט ולכן הייתי רוצה להביא לידיעת עם ישראל בכלל ואוהדי בית"ר ירושלים בפרט, את הסיפור מאחורי מגרש האימונים בבית וגן.

במשך הרבה שנים, מגרש האימונים בבית וגן היה רכושו של מועדון הספורט בית"ר ירושלים. זמן מה לפני שרכשתי את קבוצת הכדורגל, מגרשי האימונים בבית וגן נמכרו על ידי בעל השליטה הקודם של בית"ר ירושלים לחברה פרטית אחרת בבעלותו.

באותה עת, העסקה התמוהה הזו התרחשה בידיעתם של אנשי מנהל מקרקעי ישראל ובידיעתו של מר אהוד אולמרט עצמו, אשר נחשב לאוהד גדול של קבוצת בית"ר ירושלים.

לאחר שהפכתי לבעליו של מועדון הספורט בית"ר ירושלים, השקעתי כספים רבים במגרשי האימונים בבית וגן עבור בניית מתקני אימונים הולמים וחדישים יותר.

לאחר שיצרתי מגרש אימונים הולם ומודרני, ניגש אליי בעל הקרקע של בית וגן והציע לי את המגרש למכירה ב-30 מיליון דולר. לאחר קבלת הצעת מחיר זו, ניסיתי למצוא מגרש אימונים חליפי עבור קבוצת בית"ר ירושלים, אך התברר לי כי לא ניתן יהיה לבנות מגרש אימונים חדש בפרק זמן הקטן מ-6 חודשים לפחות.

הבעלים של אתר האימונים בבית וגן הציב לי אולטימטום לפיו עליי לשלם 30 מיליון דולר, אחרת הוא ישלח טרקטורים לאתר האימונים שיהרסו את כל המתקנים הבנויים על שטחו. הבעלים נתן לי 48 שעות בלבד להגיע לידי החלטה, ביודעו כי לא ארצה להרוס את בית"ר ירושלים היות והעדר מגרש אימונים נאות יוביל לקריסתה של הקבוצה.

לכן, הסכמתי לשלם 30 מיליון דולר, אולם יום למחרת הצהרת הסכמתי להצעה לקניית מגרש האימונים בבית וגן, מנהל מקרקעי ישראל הודיע כי לא יאשר את רשיונות הבנייה עבור בית וגן.

אני אדם אחראי ואני לא ארשה את התמוטטותה של קבוצת הכדורגל של ביתר ירושלים, אך הייתי רוצה להביא לידיעת הציבור מה מתרחש במדינתנו ובעירנו ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 פברואר 2007, 05:59 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 944 אוהבים
פידבקים: 6 (100%)

נשמע מוזר ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גאידמק: שילמתי 30 מיליון ד' כי לחצו ואיימו עליי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית