נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שחקן נכלא ל-4 חודשים לאחר שהלם ביריב F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שחקן נכלא ל-4 חודשים לאחר שהלם ביריב

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שחקן נכלא ל-4 חודשים לאחר שהלם ביריב
הודעהפורסם: 11 ינואר 2007, 21:55 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אנגליה: ג'יימס קוטריל, בלם בארוו מהליגה המחוזית הצפונית, ספג עונש קשה לאחר ששבר את לסתו של שון ריג מבריסטול רוברס במשחק בין הקבוצות בנובמבר

ג'יימס קוטריל, שחקן בארוו מהליגה המחוזית הצפונית באנגליה, נכלא היום (חמישי) ל-4 חודשים לאחר ששבר לסת של שחקן יריב במשחק מול בריסטול רוברס מהליגה החמישית בחודש נובמבר.

הקורבן היה שון ריג במשחק בו הפסידה בארוו 3:2 בביתה לבריסטול בסיבוב הראשון של הגביע האנגלי והתקרית נתפסה על ידי עדשות המצלמה ושודרה ב-BBC במסגרת תוכנית "משחק היום", בה צפו מיליונים.

"דיווחו לנו על האירוע וטיפלנו בזה", אמר דובר משטרת מחוז קאמבריה, "אני חייב לומר שהשחקן שיתף פעולה והתחרט על מעשיו".

קוטריל, שהושעה מיידית בעקבות התקרית, הורחק מהמגרשים על ידי ההתאחדות האנגלית עד לחודש מרץ.

"אני מצטער בשביל הבחור", אמר פיל ווילסון, מאמן בארוו, "מדובר באדם שלא עשה דבר אחד רע בחייו, הוא עשה טעות אחת וספג עונש קשה".

זהו לא המקרה הראשון שבו שחקן נענש על עבירה שביצע על מגרש הכדורגל. באפריל 2005 לי בוייר, אז קשר ניוקאסל והיום בווסטהאם, התקוטט עם קירון דאייר, חברו לקבוצה וספג קנס של 600 פאונד ביולי האחרון.

המקרה המפורסם ביותר הוא של אריק קאנטונה, שחקן העבר של מנצ'סטר יונייטד, שבעט בצופה במהלך משחק מול נוטינגהאם פורסט בספטמבר 1995.

™«::•מא!ר משה•::»™

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שחקן נכלא ל-4 חודשים לאחר שהלם ביריב

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית