נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

דוד אמסלם: אצל יוסי לא משחקים שמות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

דוד אמסלם: אצל יוסי לא משחקים שמות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דוד אמסלם: אצל יוסי לא משחקים שמות
הודעהפורסם: 09 ינואר 2007, 13:27 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מאז שיוסי מזרחי הצטרף לבית"ר, הקריירה של אמסלם פורחת - בראיון ל-ONE הוא מספר על הגורמים להצלחה.

דוד אמסלם כבר ירד למעמקי הספסל בבית"ר ירושלים. הקריירה שלו נראתה בדעיכה, עד שיוסי מזרחי הגיע לטדי והחזיר את אחד השחקנים היותר מזוהים עם המועדון להרכב הראשון.

אמסלם הצטיין ביום ראשון בניצחונה של בית"ר 0:2 בוינטר מול הכח עמידר רמת-גן. "אנחנו כרגע עוד לא דורסים את הליגה אבל אני מבטיח שכמה שיותר מהר נגרום לקהל שלנו לשמוח אחרי שערים יותר מפעמיים במשחק", אומר המגן.

"הגענו להמון מצבים ואם היינו מנצלים את ההזדמנויות היו אומרים 'איזה יכולת גדולה של בית"ר ירושלים'", מוסיף.

הירושלמים פתחו בראש הטבלה פער של 2 נקודות ממ.ס. אשדוד ושל 7 נקודות מהאלופה, מכבי חיפה. אמסלם לא מסתפק בכך. "אני מקווה מאוד שמפה רק נגדיל את הפער. זה לא יהיה קל כי העונה עוד ארוכה. בעבר קבוצות מחקו יתרון כפול משבע נקודות", הוא מסביר.

המגן הוותיק מאושר מאוד תחת הדרכתו של יוסי מזרחי. "אצל יוסי לא משחקים שמות", הוא מפרגן, "יוסי בונה את ההרכב על סמך היכולת באימונים ואני מקווה שהיכולת האישית שלי תעזור לנו לזכות באליפות לקראת סוף הקריירה שלי. זה יהיה מדהים ולא דומה לאליפות עם אף קבוצה אחרת".

בית"ר תארח בשבת ב-19:30 את מכבי נתניה, מולה הפסידה בסיבוב הראשון 3:1. אמסלם מסביר שהרבה דברים השתנו בטדי מאז אותו הפסד: "כשהגענו לנתניה בסיבוב הקודם הגענו לא מוכנים. להפסיד לנתניה עם קבוצה ושחקנים כמו שיש לנו זה רק מחדל של המאמן, אוסי ארדילס, שלא הכין אותנו שמו שצריך. אני לא חושב שהוא ידע לקראת מה הוא הולך במשחק הזה".

™«::•מא!ר משה•::»™

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

דוד אמסלם: אצל יוסי לא משחקים שמות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית