נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מכבי נתניה: אמיר שלח מונה לעוזר המאמן של עטר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מכבי נתניה: אמיר שלח מונה לעוזר המאמן של עטר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכבי נתניה: אמיר שלח מונה לעוזר המאמן של עטר
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 19:14 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אמיר שלח מונה היום (חמישי) לעוזר המאמן של ראובן עטר במכבי נתניה. מינויו של שלח הוא הוא תוספת לשינויים הדרמטיים של הימים האחרונים. אחרי פיטוריו של אלי גוטמן יחד עם מרקו בלבול, וחזרתו של עטר למשרה המאמן, כעת גם בלם הנבחרת לשעבר חוזר לעולם הכדורגל.

ראובן עטר הגיב היום למינוי עוזרו: "אמיר הוא דמות בכדורגל. אני חושב שזה יכול לעזור לי בתחום ההגנתי, שילוב בין שחקן התקפה לשעבר לשחקן הגנה לשעבר, שזה שילוב טוב. מבחינת מיקום אנחנו צריכים להיות בשישייה הראשונה".

המאמן החדש הוסיף בראיון ל'גלי צה"ל' שלירן שטראובר, שאיבד את מקומו בהרכב תחת אלי גוטמן, יפתח בשערה של מכבי נתניה בשבת מול הפועל כפ"ס. "לא היה פה ניצחון של שטראובר על גוטמן. לירן חוזר לעניינים כרגיל, אני מאוד מעריך אותו", אמר עטר והוסיף: "לירן יחזור ויתקן את כל מה שקרה לו בשבועות האחרונים. אני חושב שקצת נסחפו בסיפור איתו. עשו לו רצח אופי וזה לא נכון. לירן לא יעבוד במועדון שלו וגם ישחק, הוא בחור בוגר ורציני".

"אני רציתי את אמיר שלח כעוזר מאמן כבר בשנה שעברה. היתה הסכמה, אבל זה נפל על עניינים כספיים", סיפר עטר. על עתידו האישי בנתניה אמר עטר: "אני מבטיח לכם שאני אהיה שנה וחצי במכבי נתניה ואסיים את החוזה שלי שם. אני אסתדר, סיכמתי עם דניאל יאמר כבר בעבר, אבל אז היה קצר או חוסר תקשורת עם אייל ברקוביץ'. יאמר כן רצה שאני אאמן".

לגבי סגל השחקנים, הסביר: "אני מאוד מרוצה מהסגל הקיים. טוטואנה לא יישאר, המעבר שלו כבר נעשה, הוא כבר בקפריסין ונצטרך חלוץ נוסף. לגבי זביטי, אין סיכוי שהוא יעזוב כי אני מאוד אוהב אותו. בן מוחא כבר עזב וחתם בנצרת עילית. פרט לזה יצורף רק חלוץ זר. יש לנו סגל טוב שראוי למקום טוב יותר מאיפה שהוא נמצא עכשיו".

גוטמן הגיב לדברי מחליפו: "אני עזרתי לבנות את הסגל הזה, בלעדיי עטר לא יכול היה לדבר ככה. מאז ימי בית"ר ירושלים, יש קהלים שיוצאים נגדי ולא משנה מה אני עושה. אם ידידי רוני לוי מנצח רק 0:1, לא אומרים מילה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מכבי נתניה: אמיר שלח מונה לעוזר המאמן של עטר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית