נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ראובן עטר מאמן מכבי נתניה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ראובן עטר מאמן מכבי נתניה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ראובן עטר מאמן מכבי נתניה
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 17:50 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

עטר: זה יום ההולדת הכי שמח שלי. גוטמן: זו לא דרך להיפרד
פרסום ראשון: עטר מונה למאמן מכבי נתניה ויחליף את גוטמן, שעוזב עם בלבול ומונצ'ר. בלדב: היינו מרוצים מהעבודה אבל לא מסגנון המשחק. ארגון המאמנים: עטר לא רשאי להדריך בשבת.

בטלנובלה ששמה מכבי נתניה אין רגע משעמם, והיום (רביעי) חלה תפנית משמעותית בעלילה, כאשר ראובן עטר, שנפרד מהמועדון ערב תחילת העונה, מונה למאמן במקומו של אלי גוטמן.

אלא שאת גוטמן, לדברי המאמן, לא ממש יידעו במתרחש, והוא נשמע המום כשאמר לאתר ספורט 5 אחרי פרסום הידיעה: "אני עושה עכשיו ג'וגינג בים. לא ידעתי מזה. עכשיו התקשר אליי קובי בלדב (מנכ"ל הקבוצה - מ.פ), הזמין אותי לשיחה ואמר לי שיאמר רוצה להפסיק את ההתקשרות איתי".

בשעות הצהריים כבר הגיע גוטמן למשרדי מכבי נתניה, יחד עם עוזרו מרקו בלבול ומאמן הכושר אברי מונצ'ר, שגם הם פוטרו, כדי לסכם את פרטי העזיבה מול פרקליט מכבי נתניה, עורך דין גילי לב. השלושה יקבלו את מלוא שכרם עד סיום העונה, המוערך ב-120 אלף דולר בסך הכל.

"קיבלתי הודעה על הפסקת עבודה, זאת לא הדרך להיפרד ממני", אמר גוטמן עם צאתו מהפגישה. "אני לא כועס אבל היה יכול יאמר להזמין אותי אליו הביתה, להגיד לי שהוא רוצה להעסיק מאמן אחר ולסיים את זה יפה. זה לא מכובד".

גוטמן נשאל אם הופתע מפיטוריו, והשיב: "מי שעובד בכדורגל יודע שיש ימים כאלה. ניסיתי, השתדלתי, אני רוצה לתת הרבה קרדיט לאייל ברקוביץ' ויאמר שהרכיבו את הקבוצה הזאת. יש פה הרבה שחקנים שעוד יעזרו למכבי נתניה".

כשנשאל האם התבוסה 5:2 למכבי ת"א היא זו שהובילה לסיום דרכו, ענה גוטמן: "אני לא חושב שזה קשור, זה רק גביע הטוטו. גם מכבי חיפה הפסידו אתמול. קיבלתי את ההחלטה כמו גבר, החיים ממשיכים. אני גם לא חושב שזה בגלל הקהל, היו גם אוהדים שתמכו בי ולא רק כאלה שקיללו".

לפי מקורבים ליאמר, מספר סיבות עיקריות הובילו לפיטורים המפתיעים. הראשונה: גוטמן הציב לבעלים אולטימטום, לפיו הוא יעזוב במידה ולירן שטראובר לא ישוחרר. השנייה: בקבוצה לא מרוצים מיחסו של גוטמן לשחקני הבית, בעיקר ישראל זביטי ואסף בן מוחא, וגם משחרורו של ג'ף טוטואנה. גם הירידה ביכולת הקבוצה, שנמשכה בתבוסה הקשה אמש 5:2 מול מכבי ת"א בגביע הטוטו, והעימות המתמשך בין גוטמן לשטראובר לא הוסיפו בריאות לבוס. בסביבת גוטמן טוענים כי יאמר הבטיח לו חוזה לעונה נוספת, ובצדו של הבעלים טוענים: "מאז אותה הודעה השתנו הרבה דברים".

יאמר הסביר לאתר הרשמי של מכבי נתניה את ההחלטה: "הסתכלתי על דברים מסוימים בקבוצה ואני מרגיש שהיא משחקת בלי חמצן, אני לא רוצה להאשים אף אחד כי אני אשם היחידי. כבעלים, לא הצלחתי לשמור על רמת האופטימיות וההנאה מכדורגל שהתחלנו בה מתחילת העונה".

"הרגשתי שיש ירידה ברמת הקבוצה, לא זיהיתי את הקבוצה שלי ומיום ליום הרוח שלנו נעלמה", הוסיף יאמר. "הרגשתי שאני צריך להעביר גבול. למרות שאני מרגיש עצוב מאוד לגבי ההחלטה שלי ואני יודע ששלושת המאמנים עשו הכל כדי להצליח ולהעלות את רמת הקבוצה, ואני מודה ומאחל להם את כל ההצלחה בעולם, אנחנו חייבים לנוע קדימה ולבנות את הרוח מחדש".

המנכ"ל, קובי בלדב, אמר: "אנחנו מודים לגוטמן, בלבול ומונצ'ר. הם עשו עבודה טובה. החלטנו לעשות זעזוע במכבי נתניה. זה רגע לא קל, אבל אין פרידה קלה. אני רוצה להדגיש שהיינו מאוד מרוצים מהעבודה של גוטמן, אבל לא היינו מרוצים מסגנון המשחק. התוצאות היו בסדר, מקום שמיני זה בסדר ביחס לציפיות, אבל לא היינו מרוצים מאיך שהקבוצה נראתה על המגרש".

בלבול: "אני מאוד מופתע. דניאל יאמר הבין ששלושתנו זו עסקת חבילה. זו לא הרגשה נעימה אבל אני לא כועס, זה מה שהוא החליט וימים יגידו אם הוא טעה".

מונצ'ר היה קצת פחות בהלם: "זה לא מפתיע אותי, אני לא יום אחד בכדורגל. אני מאחל לקבוצה הזאת בהצלחה. יאמר הוא בעל הבית וזכותו לעשות מה שהוא רוצה, זה לא נעים. אין לי השערה מה הסיבת המדויקת, היינו פה שישה חודשים ונהניתי מהעבודה כאן". כשהתבקש לתת טיפ למאמן החדש, אמר מונצ'ר: "עטר מבין כדורגל, הוא חי כדורגל, הוא שיחק ואימן בנתניה, הוא לא צריך טיפים ממני".

™«::•מא!ר משה•::»™

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ראובן עטר מאמן מכבי נתניה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית