נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

להפועל פ"ת לא הורדו נקודות למרות העונש על תנאי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

להפועל פ"ת לא הורדו נקודות למרות העונש על תנאי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: להפועל פ"ת לא הורדו נקודות למרות העונש על תנאי
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 17:47 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

פרסום ראשון: עלתה באיחור למשחק הבית מול אשדוד, אחרי שכבר הורשעה בעבירה דומה, ובדיון זוכתה ולא איבדה 2 נק'. היועץ המשפטי פנה לבית הדין, ושמע: היה איחור לטקס, ותקנון ההתאחדות לא עוסק בנושא

ועדת המשמעת של ההתאחדות לכדורגל זיכתה אתמול את הפועל פ"ת ואת מ.ס. אשדוד, למרות שלפי דו"ח השופט במשחק שהשתיים קיימו בשבת, הן עברו על התקנון. הזיכוי משמעותי בעיקר להפועל פ"ת, משום שעומד נגדה עונש של הפחתת שתי נקודות על תנאי בגין אותה עבירה.

לפני המשחק, שהיה אמור להתחיל בשעה 18.00, ביקשה פ"ת מהשופט לירן וקסברגר לקיים טקס לזכרו של רופא הקבוצה, אבי בכר ז"ל. וקסברגר אישר זאת, וקבע שהקבוצות יעלו לדשא ב-17.54 כדי שהטקס לא יגרום לדחיית המשחק. בפועל עלתה אשדוד ב-17.56 ופ"ת ב-17.58, והמשחק החל באיחור. לפי המחוייב בתקנון, ציין זאת וקסברגר בדו"ח שלו.

עד עכשיו, במקרים דומים, לא זומן השופט לדיונים שהתקיימו בעבירות כאלה והקבוצות נענשו בלי נוכחותו. אבל במקרה הזה זומן וקסברגר במפתיע, ופירט בפני הדיין ישראל שמעוני את השתלשלות הארועים. שמעוני אמר בתגובה שהשופט היה צריך לשרוק לפתיחה בזמן, אפילו על חשבון הטקס. בהמשך הוא החליט לזכות את הקבוצות.

"דומני כי בעניין זה נפלו כל המעורבים קורבן להיעדר הנחיות מסודרות לשופטי המשחק כיצד לנהוג במקרים מהסוג הנדון", כתב הדיין עו"ד ישראל שמעוני בפסק הדין. "... ואם שופט המשחק בוחר מדעת לדחות את פתיחת המשחק, מה לי להטיל על כך אחריות על הנאשמות?! לפיכך, אינני יכול להרשיע במקרה זה איזו מהקבוצות, ואני מזכה אותן".

שמעוני סיכם וכתב: "אני סבור כי ראוי שהגורמים המקצועיים של איגוד השופטים יתנו דעתם למקרים מסוג זה, ויגבשו הנחיה כללית לשופטים כיצד לנהוג במקרים דומים. אני מורה להעביר החלטתי זו לאיגוד השופטים".

גורמים בהתאחדות אמרו היום שזו פעם ראשונה שבית הדין לא מפעיל עונש על תנאי בנסיבות כאלה, וגם פעם ראשונה שהוא אינו מגבה את דו"ח השופט בעניין. מנכ"ל איגוד השופטים, דני קרסיקוב, שקיבל הוראה לזמן את וקסברגר לדיון, אמר לאתר ספורט 5: "עד עכשיו לא זימנו שופטים במקרים של איחורים. כנראה שאת לירן זימנו בגלל שהנושא רגיש ויש עונש על תנאי".

בעקבות החלטתו של שמעוני, פנו נציגי קבוצות בליגת העל ליועץ המשפטי של ההתאחדות, עו"ד משה אביבי, שהחל לבדוק את השלכות המקרה.

אביבי בדק את ההחלטה מול ביה"ד, ושמע את ההסבר כי איחור לטקס אינו איחור למשחק, והתקנון אינו עוסק בטקסים. "הפניתי את תשומת לב התובע לנושא, והוא יבדוק את פסק הדין", הבהיר אביבי.

™«::•מא!ר משה•::»™

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

להפועל פ"ת לא הורדו נקודות למרות העונש על תנאי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית