נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

עטר: שטראובר ימשיך להיות קפטן נתניה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עטר: שטראובר ימשיך להיות קפטן נתניה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עטר: שטראובר ימשיך להיות קפטן נתניה
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 17:38 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

המאמן החדש של היהלומים נתן גיבוי לשוערו: "הוא פתח דף חדש". עוזרו הטרי, אמיר שלח: "כשראיתי את המספר של ראובן על הצג ידעתי במה מדובר"

מכבי נתניה המשיכה הערב (חמישי) את הכנותיה לקראת המשחק החשוב מול הפועל כפר-סבא בשבת. לבד מאבי סטרול החולה בשפעת, שנעדר מהאימון, וספק גדול אם יטול חלק במשחק, כל שחקני הסגל של מכבי נתניה ערכו אימון מלא.

הקשר הרומני ז'אנו בונדאה, הסובל ממתיחה בשריר השוק האחורית, ערך אימון חלקי כדי לא לסכן את בריאותו, אך צפוי לשחק מול כפ"ס.

המאמן החדש, ראובן עטר נמנע מלקיים אסיפת שחקנים ומחר יקיים אימון מסכם כולל אסיפת שחקנים וצפיה בקלטות. עטר דיבר עם ONE על קודמו בתפקיד, שפוטר: "אלי גוטמן הוא מאמן מצוין, אבל זה לא סוד שבתקופה האחרונה ובמשחקים האחרונים לא הלך למכבי נתניה.

"אני לא רוצה לבקר, אבל הקבוצה לא השיגה את התוצאות הרצויות ולכן החליטו לעשות את השינוי בעמדת המאמן.

"זה טבעי שכשמחליפים מאמן שחקנים רוצים להוכיח שמקומם בהרכב. כל אחד נלחם ומראה את היכולת הכי טובה שלו".

לגבי השוער והקפטן, לירן שטראובר, שהסתכסך עם המאמן הקודם, אלי גוטמן, אמר עטר: "מבחינתי לירן פותח דף חדש. הוא ימשיך להיות הקפטן של מכבי נתניה. הוא שחקן מצוין שעבר הרבה בכדורגל. יש לו הרבה אשמה בסכסוך שהיה לו עם אלי גוטמן, אבל אני פותח איתו דף חדש".

"זו תקופה מאוד קשה מבחינתו בקריירה. יש לו הרבה בהישגים בכדורגל, והשאיפה שלי היא להחזיר אותו ליכולת הטובה".

™«::•מא!ר משה•::»™

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

עטר: שטראובר ימשיך להיות קפטן נתניה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית