נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

לוני הרציקוביץ': לא מתכוון כרגע למנות מנכ"ל חדש F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

לוני הרציקוביץ': לא מתכוון כרגע למנות מנכ"ל חדש

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לוני הרציקוביץ': לא מתכוון כרגע למנות מנכ"ל חדש
הודעהפורסם: 02 ינואר 2007, 21:03 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

בטקס הפרידה מאלי דריקס שנערך היום במלון קרלטון בת"א השתתפו שחקני המועדון, שהגיעו מעודדים לאחר הניצחון 2:5 על מכבי נתניה בגביע הטוטו, שחקני עבר ומנהלי מחלקות הכדורגל והכדורסל. לוני הרציקוביץ': "אנחנו לא נפרדים מאלי, הוא בסה"כ עובר לכדורסל. אני מצר על כך שהוא עוזב, זה מאוד חבל לי".

הרציקוביץ' הוסיף: "כולם מדברים על מה שאלי, כביכול, עשה ולא עשה במכבי, אבל הוא עשה הרבה לקבוצה הזאת ודוגמה טובה היא ההפקה של מפעל ליגת האלופות שהשתתפנו בו. אני לא מתכוון למנות כרגע מנכ"ל חדש".

אלי דריקס: "בסה"כ אני לא עוזב, אני עובר לתפקיד אחר. אני אמשיך להגיע. כל מנהל יודע שיש לפעמים תקופות טובות ולא טובות ויש הרבה אנשים שמדברים בלי לדעת את הדברים האמיתיים מאחורי הדברים. אם מכבי ת"א בכדורסל בחרו אותי, אנשים שיש להם ניסיון , זה אומר משהו. אני לא מצטער על שום דבר שעשיתי, כי כל דבר שעשיתי למדתי ממנו. החוכמה היא שאם עושים טעות, לא לחזור עליה. יש דברים בקרית שלום שאף אחד לא שם לב - שהעברתי את הניהול של הקבוצה לקרית שלום ויש משטח דשא סינטטי חדש. מי שיגיע לפה, תהיה לו קרקע פוריה וטובה".

אבנר טויטו, מנהל הקבוצה שאותו הביא אלי דריקס לפני 3 שנים, אמר: "עברנו הרבה דברים ביחד. הרבה רגעים טובים והרבה רגעים קשים. אלי הולך לקבוצת הכדורסל ואני מאחל לו מכל הלב הצלחה ופרגון בהמשך הדרך".

דייויד פדרמן: "אלי בסה"כ בחור על הכיפק. הוא בא לעשות תפקיד מסודר ואני יודע שהוא יעשה עבודה טובה. אני לא מתכוון לקנות את מכבי ת"א בכדורגל. אני כרגע בכדורסל ואני מתכוון להישאר שם." שמעון מזרחי: "דריקס היה שחקן גדול שהיה בו הכל - ראש, משחק רגל טוב והוא עשה הרבה בכדורגל. הוא יביא הרבה דברים טובים גם בכדורסל."

חלק משחקני העבר ששיחקו בקבוצה עם אלי דריקס הגיעו גם כן. בוני גינצבורג: "אלי חבר קרוב. אני זוכר שאלי הגיע בגיל 14 והקריירות שלנו התנהלו במקביל. בסה"כ בן אדם ישר והגון, מה שקשה למצוא, ואני מאחל לו כל הטוב שבעולם".

אבי נמני: "אני מאחל לאלי הצלחה בתפקיד החדש. אני מקווה שיהיה לו הרבה זמן למשפחתו, יהיו לו הרבה שעות עבודה, אבל מתרגלים לזה. וכמו שבכדורגל הכל עובד סביב השעון, גם בכדורסל. אני אקח ממנו רק את הדברים הטובים ואני מאחל לו בהצלחה מכל הלב."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

לוני הרציקוביץ': לא מתכוון כרגע למנות מנכ"ל חדש

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית