נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

לאוגבונה יש הצעות מרוסיה, הפועל ת"א מסרבת לשחררו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

לאוגבונה יש הצעות מרוסיה, הפועל ת"א מסרבת לשחררו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לאוגבונה יש הצעות מרוסיה, הפועל ת"א מסרבת לשחררו
הודעהפורסם: 01 ינואר 2007, 17:05 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הפועל ת"א מסרבת לשחרר את איבזיטו אוגבונה, למרות שסוכניו של החלוץ פנו להנהלת הפועל והודיעו שיש לו הצעות מקבוצות ברוסיה ופורטוגל, כך נודע היום (שני) ל-nrg. נכון לעכשיו, בהפועל מתכוונים לממש את החוזה עם אוגבונה, שחתום עד יוני 2008. מקורביו של השחקן אמרו אתמול כי הוא כועס על כך שאינו משותף מספיק במשחקי הליגה, למרות שהוא כובש שערים רבים ואחוזי ההצלחה שלו מהגבוהים בקבוצה.

איבזיטו אוגבונה התייחס לדברים ואמר היום ל-nrg: "ההנהלה צריכה לשבת הסוכן שלי בימים הקרובים ולברר לגבי המשך החוזה שלי, או אפשרויות אחרות שעומדות על הפרק". מגורם בהנהלת הפועל ת"א הגיב: "שיגידו לנו באילו קבוצות מדובר. להגיד לנו שיש הצעות מרוסיה ופורטוגל, שיש שם עשרות קבוצות, זה עניין כללי מדי. כשיבואו עם הצעות ספציפיות, נראה איך ננהג ונדון בעניין".

באחרונה זכה אוגבונה לחשיפה גדולה בעיתונות הניגרית, בה קיבל כותרות ענק לאחר שב-9 בדצמבר ניצחה הפועל ת"א את בני יהודה 1:3 ואוגובונה כבש את אחד השערים. העיתון הניגרי 'דיס דיי' כתב: "אוגבונה הכניע את אניימה לקרקע", ואף ציין שאוגבונה הוא סחורה חמה בקבוצה האדומה מת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

לאוגבונה יש הצעות מרוסיה, הפועל ת"א מסרבת לשחררו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית