נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הולצמן ורביבו עשויים לטוס עם נבחרת השלום F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

הולצמן ורביבו עשויים לטוס עם נבחרת השלום

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הולצמן ורביבו עשויים לטוס עם נבחרת השלום
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2006, 05:56 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הנהלת אשדוד שוקלת לאפשר לקפטן, שי הולצמן, ולקשר, דוד רביבו, לטוס יחד עם נבחרת השלום למשחק נגד נבחרת השחקנים הפלסטינים של ספרד.

המשחק יתקיים בבבירת קטאלוניה, ברצלונה, בשבוע הבא.

*עוד מאשדוד* :

עוזר מאמן מ.ס אשדוד, שמואל בוכריס, הודיע לחברו הטוב, הבעלים של מ.ס. אשדוד, ג'קי בן-זקן, כי הוא עוזב את תפקידו אחרי 30 שנה בכדורגל.

"החלטתי לסיים את התפקיד שלי אחרי 7 שנים במועדון שאני אוהב", אמר הערב (רביעי) בוכריס , "אני אוהב את הקבוצה, אוהב את השחקנים אבל החלטתי לפרוש בגלל עייפות. היו לי בעיות בריאות. הרופא ביקש ממני לנוח תקופה ארוכה מכדורגל.

"עזבתי בטוב, היה לי ויהיה לי קשה מאוד אבל משכתי את זה כבר הרבה זמן וכל עוד הקבוצה ניצחה לא רציתי לעשות רעש".

בוכריס הבהיר כי הוא לא מתכוון לערוך פרידה רשמית מהשחקנים. "אני לא אוהב פרידות", אמר, "אני חושב שאני אבוא לבקר באימונים אבל אני לא נפרד. בכל מקרה, אני מאחל לקבוצה להצליח, אני תמיד אהיה האוהד מספר 1 שלה".

הבעלים של הקבוצה, חיים רביבו, טוען אחרת: "הוא ביקש חופשה ואישרנו לו זאת, לאחר מכן הוא חוזר לעבוד כרגיל. נתתי לו כמה ימי חופשה כדי להחלים מבעיותיו הרפואיות ולא צריך לקבל החלטות פזיזות. ברגע שהוא יחלים הוא יחזור לעבודה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

הולצמן ורביבו עשויים לטוס עם נבחרת השלום

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית