נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

סיום ליגת האלופות תקצירים + תוצאות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

סיום ליגת האלופות תקצירים + תוצאות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיום ליגת האלופות תקצירים + תוצאות
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2006, 12:44 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

סיכום תוצאות:

בית ה':
סטיאווה בוקרשט - ריאל מדריד
תוצאת סיום: 1-4 לריאל.
שערים לסטיאווה: באדיה (56).
שערים לריאל: ראמוס (9), ראול (34), רוביניו (56), ואן ניסטלרוי (76).

דינמו קייב - ליון
תוצאת סיום: 0-3 לליון.
שערים לליון: ז'וניניו (30), קאלסטרום (38), מאלודה (50).

בית ו':
מנצ'סטר יונייטד - קופנהאגן
תוצאת סיום: 3-0 למנצ'סטר.
שערים למנצ'סטר: סקולס (39), אושה(47), ריצ'ארדסון(83).

סלטיק - בנפיקה ליסבון
תוצאת סיום: 3-0 לסלטיק.
שערים לסלטיק:
מילר (56), מילר (66), פירסון (90).

בית ז':
צסק"א מוסקבה - ארסנל
תוצאת סיום: 1-0 לצסק"א.
שער לצסק"א: קרבליו (24).

פורטו - המבורג
תוצאת סיום: 4-1 לפורטו.
שערים לפורטו: לופז (14), גונזאלס פנדל (45), פוסטיגה (69), לופז (81).
שער להמבורג: תרוצ'ובסקי (89).

בית ח':
אנדרלכט - מילאן
תוצאת סיום: 0-1 למילאן.
שער למילאן: קאקא (58).

ליל - א.א.ק אתונה
תוצאת סיום: 3-1 לליל.
שערים לליל: רובייל (64), גאיגס (82), מאקון (90).
שער לא.א.ק אתונה: איביץ' (68).

פעם שלישית ועדיין מרגש: צ'לסי - בארסה

ו השנה השלישית ברציפות שזה קורה, וזה עדיין מרגש. צ'לסי תארח הערב (רביעי) ב-20:45 את ברצלונה לעוד קרב ענקים של ליגת האלופות, הפעם במסגרת בית 1 של הצ'מפיונס.

הכחולים של מוריניו מגיעים למשחק חבולים ופצועים בעיקר בעמדת השוער. פטר צ'ך, שנפצע במשחק הליגה נגד רדינג, ייעדר חצי שנה וכמובן שמהקרב הערב. גם השוער השני, קרלו קודוצ'יני, נפגע באותו משחק ולא ישחק היום, אך במקרה שלו, העיתונות האנגלית טוענת שיחלים עד סוף השבוע.

השוער השלישי שיהיה זה שינסה לעצור את רונאלדיניו הוא הילאריו הפורטוגלי בן ה-30. הילאריו טרם ראה דקת משחק העונה וכעת כל הלחץ יהיה עליו. "המשחק נגד ברצלונה הוא משני, מה שחשוב לי הוא שהשוערים יבריאו", אמר מוריניו.

"אני מוכן לאתגר", אמר הילאריו עצמו, "אני לא מוכן לבזבז את ההזדמנות שניתנה לי".

הילאריו הגיע מ-CD נאסיונל בקיץ האחרון, ולמוריניו אין שום פחד באשר לאיש שיעמוד בין הקורות שלו: "הוא לא ילד והוא כבר שיחק בליגת האלופות. אני סומך עליו וגם הקבוצה סומכת עליו".

צ'לסי ניצחה בשני המשחקים עד כה בבית בעוד ברצלונה שמטה נקודות בתיקו ב-1:1 נגד ורדר ברמן.

המשחקים הקודמים היו סוערים גם בגזרת המאמנים בין מוריניו לפרנק רייקארד וגם על כר הדשא שם הכרטיסים האדומים חגגו.

בארסה תהיה במשחק ללא סמואל אטו הפצוע אך גם בלעדיו מצבה בטבלה הספרדית לא רע - עם פער של 3 נקודות בפיסגה, לאחר 1:3 על סביליה, מחזיקת גביע אופ"א.

הילאריו בהכנות האחרונות למשחק (רויטרס)

רונאלדיניו ספג לא מעט ביקורת העונה, אך מול סביליה חזר לעצמו עם צמד. "אם אנשים מבקרים אותי, זה בגלל שהם יודעים שאני יכול להיות יותר טוב. זה נותן לי מוטיבציה להמשיך לעבוד קשה", אמר הפנומן הברזילאי.

את מקומו של אטו ימלא איידור גודיונסן, שיפגוש את האקסית שלו. "אל תתנו לצ'לסי לכבוש", הוא ביקש מחבריו.

דווקא מוריניו, מאמנה של צ'לסי, אמר שבשנה השלישית אנחנו לא צפויים לגלידה, אבל בהחלט לבונבון אמיתי. "אני צופה שזו תהיה סדרת המשחקים המהנה ביותר מבין מה שראינו עד כה", חוזה המאמן הפורטוגלי את העתיד הצפוי לנו.

את הסיבות, אגב, תולה מוריניו בעובדה שהפעם, לטענתו, אין לחץ. כלומר, יש, אבל לא כמו בפעמיים הקודמות שהשתיים נפגשו בשלב הנוק-אאוט, כשהיה ברור שרק אחת תמשיך במפעל. הפעם, מוריניו יודע כנראה דבר או שניים כשהוא לא סופר את ורדר ברמן, זה קרב על המקום הראשון.

מוריניו עם שחקן העבר זולה, שהגיע לבקר (רויטרס)

היריבות ההיסטורית התחילה עוד בעונת 00\1999, עת נפגשו השתיים ברבע הגמר של ליגת האלופות. צ'לסי, עדיין בלי מוריניו וגם בלי אברמוביץ', הפסידה 6:4 בסיכום שני המשחקים.

אבל לפני שנתיים התגברה צ'לסי בשמינית הגמר על הפסד 2:1 בקטאלוניה, וניצחה 2:4 במשחק ענק, שנזכר, למען האמת, בעיקר בזכות אחד השערים היפים של רונאלדיניו, שכבש מבעיטה מקום ממרחק של 18 מטר.

לפני שנה השיגה בארסה את הנקמה המתוקה כשלא רק הדיחה את צ'לסי בשמינית הגמר, אלא זכתה גם בליגת האלופות. אחרי שדל-הורנו הורחק בכרטיס אדום, החברים של מוריניו עלו ליתרון מפתיע של 0:1 אחרי שער עצמי של מוטה.

גודיונסון. רוצה לחגוג גם מול החברים לשעבר (רויטרס).

טרי החזיר לברצלונה אחרי שדחק בעיטה חופשית של רואלדיניו לשערו הוא, וסמואל אטו כבש את שער הנצחון - 1:2 לבארסה בסטמפורד-ברידג'.

במשחק בקטאלוניה רואלדיניו כבש שער אדיר שהעלה את בארסה ל-0:1, ו-3:1 בסיכום שני המשחקים. פנדל מאורח של פרנק למפארד לא עזר הרבה לכחולים של מוריניו, ששוב נגנז מהם החלום של ליגת האלופות.

העיתון הספרדי "אס" מפרסם הבוקר כי רייקארד צפוי להשאיר את מסי על הספסל כדי לא לעורר בעיות עם הקהל לאור התקרית בעונה שעברה עם אסייר דל-הורנו.

הרכבים משוערים:

צ'לסי: הילאריו, פריירה, טרי, קראבליו, קול, אסיין, באלאק, למפארד, רובן, שבצ'נקו, דרוגבה.

ברצלונה: ואלדז, זאמברוטה, פויול, מרקז, ואן-ברונקהורסט, צ'אבי, אדמילסון, דקו, ג'ולי, רונאלדיניו, גודיונסן.

המשחק השני בבית יפגיש את ורדר ברמן, שצברה עד כה נקודה בלבד, עם לבסקי סופיה, שהפסידה את שני המשחקים שלה עד כה והיא אחרונה בטבלת הבית עם 0 נקודות, שער זכות אחד ושמונה שערי חובה.

בית 2: רגע של מבחן לאינטר

בבית 2 יגיע רבע המבחן של אינטר, האלופה האיטלקית, שתארח את ספרטק מוסקבה. עד כה יש לאיטלקים של רוברטו מנצ'יני 0 נקודות משני הפסדים, באמת לא הפתיחה לה ציפה מוראטי. "אנחנו צריכים לנצח בכל מחיר", אמר הבעלים שסבלנותו הולכת ואוזלת.

"אנחנו רוצים לתת הצגה טובה אך יותר חשוב עבורנו לקחת 3 נקודות", אמר מנצ'יני, "אני חושב ש-10 נקודות יספיקו לנו כדי לעלות לשלב הבא".

רוברטו מנצ'יני: "10 נקודות יספיקו לנו" (רויטרס)

אינטר חזרה להוביל את הליגה האיטלקית לאחר 1:2 על קטאניה, העולה החדשה. הכחולים-שחורים יהיו ללא זלטן איברהימוביץ' ופאביו גרוסו המושעים בעוד הרנן קרספו הפצוע יחזור.

למוסקבה יש נקודה אחת עד כה וגם היא חייבת להתחיל לנצח אם היא רוצה להגיע לשמינית-הגמר.

במשחק השני של הבית תתארח באיירן מינכן המושלמת (6 נקודות) אצל ספורטינג ליסבון. באיירן מגיעה למשחק כשהיא שניה בטבלה הגרמנית לאחר 2:4 על הרטה ברלין. יש לה את אותו מספר הנקודות כמו של ורדר ברמן המוליכה.

בית 3: ליברפול אצל בורדו

ליברפול תגיע לצרפת במצב רוח עגום למדי. היא קבורה אי שם במקום ה-11 בפרמייר-ליג ובסוף השבוע היא סיימה ב-1:1 נגד בלקבורן.

בליגה האלופות יש לקבוצה של רפא בניטז 4 נקודות כמו לאיינדהובן. האדומים של ליברפול יהיה נגד בורדו ללא סטיבן ג'רארד, הסובל מפציעה, אותה ספג נגד בלקבורן. ג'רארד אפילו אפילו לא טס עם הקבוצה לצרפת. מוחמד סיסוקו ודירק קויט בסגל של ליברפול למשחק.

סטיבן ג'רארד. אפילו לא טס לצרפת (רויטרס)

בורדו במקום החמישי בליגה הצרפתית ובמחזור האחרון היא ניצחה 0:1 את מונאקו.

במשחק השני בבית, איינדהובן תתארח אצל גלאטסראיי הטורקית, שצברה נקודה אחת מתוך 4 אפשריות עד כה.

בית 4: ולנסיה מול דונייצק

ולנסיה תנסה להישאר מושלמת גם לאחר המשחק נגד דונייצק, שצברה נקודה אחת עד כה. ולנסיה מגיעה למשחק לאחר הפסד 3:2 בסלטה ויגו. ולנסיה תהיה ללא ויסנטה הפצוע.

"אתה לא מנצח משחקים כיום רק ע"י הצגת החולצה שלך", אמר אדו לקראת המשחק, "אתה חייב להילחם בכל משחק".

סילבה בהפסד של ולנסיה לסלטה (רויטרס)

אדו נשאל אם ההפסד לויגו ישפיע ואמר: "אם תהיה לכך השפעה, זו תהיה רק השפעה חיובית".

במשחק השני בבית תתארח רומא (3 נקודות) אצל אולימפיאקוס ביוון (נקודה אחת עד כה).

הרומאים במקום השני בטבלה באיטליה מרחק 2 נקודות מאינטר המוליכה לאחר הפסד מפתיע 1:0 לרג'ינה.

אך ורק פה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

סיום ליגת האלופות תקצירים + תוצאות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית