נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"לוני אדם מגעיל שהפך את מכבי ת"א מאימפריה לזבל&quo F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"לוני אדם מגעיל שהפך את מכבי ת"א מאימפריה לזבל&quo

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "לוני אדם מגעיל שהפך את מכבי ת"א מאימפריה לזבל&quo
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2006, 20:43 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מיד בסיום הניצחון של מכבי פתח תקווה 1:2 על מכבי תל אביב , הופתעו הנוכחים באיזור חדרי ההלבשה לשמוע את חילופיי הדברים בין הבעלים של המפסידה, לוני הרציקוביץ', לנשיא מכבי פתח תקווה, עמוס לוזון, שהתנהלו באמצעות כלי התקשורת.

לוני הרציקוביץ' אמר לאחר המשחק לכתבים שנכחו במקום: "אני מציע לכם לבדוק מה היה ביציע הכבוד ואיזה התבטאויות נאמרו על ידי עמוס לוזון, שלא מכבד את הכדורגל. קברניטי הענף, וביניהם אחיו של עמוס, צריכים לטפל בנושא".

לוני הוסיף: "אני מקווה שבית המשפט יעשה עם עמוס לוזון דין בנושא התקיפה (לוני מתכוון לחשד לפיו עמוס לוזון תקף בשנה שעברה את מנכ"ל מכבי תל אביב, אלי דריקס, במשחק גביע – ג"מ). זה מביש. אם לא יטפלו בהתנהגות שלו, התדמית של הכדורגל הישראלי תישאר נמוכה".

עמוס לוזון, שהתבקש להגיב על הדברים, לא היסס. "אמרתי שהקבוצה של לוני מגעילה והוא מגעיל. הוא בן אדם קר ומנוכר. הוא הצליח לקחת אימפריה ולהפוך אותה לקבוצת אשפה שלא מצליחה לגייס ספונסרים ומביאה 300 אוהדים למגרש".
נשיא מכבי פתח תקווה היה נסער והוסיף: "בשבילי, לנצח את מכבי תל אביב זה הרבה יותר מדרבי. אין בינינו אהבה, מי הוא בכלל שידבר עלינו. הוא לא יכול לצחצח לי את הסוליה של הנעל. בתקציב של 40 מיליון שקל הייתי לוקח אליפות בפור של 20 נקודות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"לוני אדם מגעיל שהפך את מכבי ת"א מאימפריה לזבל&quo

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית