נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בניון: אם אנגליה תתפוס יום נגד ישראל, נפסיד 4:0 F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בניון: אם אנגליה תתפוס יום נגד ישראל, נפסיד 4:0

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בניון: אם אנגליה תתפוס יום נגד ישראל, נפסיד 4:0
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2006, 15:01 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

גם אחרי שישה הפסדים רצופים, יוסי בניון לא איבד את האופטימיות ואת האמון בחבריו החדשים לווסטהאם, כוכבי נבחרת ארגנטינה קרלוס טבס וחבייר מסצ'ראנו. קשר נבחרת ישראל התראיין ל-'BBC רדיו פייב' לאחר שקבוצתו נוצחה גם מול פורטסמות' וירדה אל מתחת לקו האדום, והביע את הביטחון שלו בחבריו לחלק הקדמי ב'פטישים'.

"זה לא נכון להאשים אותם בתוצאות", אמר בניון. "קיבלנו שני שחקנים מצוינים, אני מדבר איתם מדי יום והם ממש כמו כולם - רוצים להשיג את הניצחון הראשון, שיביא איתו מומנטום חיובי". על הרצף השלילי של ווסטהאם, אמר בניון: "הדברים לא הולכים לנו טוב מבחינה קבוצתית, הבעיה היא לא באינדיבדואלים. כולם לא משחקים טוב, כי כל הקבוצה לא משחקת טוב".

עם זאת, בניון עדיין מאמין בקבוצה שלו: "למרות ההפסד בשבת לפומפי, אנחונ משתפרים ובתקווה ננצח במשחק הבא ונצא לדרך חדשה. אנחנו מאמינים בעצמנו, הדברים ישתנו בקרוב. אני באמת לא חושב שיש לנו סיבות לדאגה, ואני בטוח שבקרוב נהיה בחלק העליון של הטבלה".

במרץ יפגוש בניון את נבחרת אנגליה, במסגרת מוקדמות יורו 2008. האנגלים, שספגו מהלומה מקרואטיה, לה הפסידו 2:0 בזאגרב, לא מתכוונים לרחם על הכחולים-לבנים. גם בניון סבור שהמשחק ברמת גן תלוי הרבה יותר בנבחרת של סטיב מקלארן, מאשר בזו של דרור קשטן: "אם הם יתפסו יום טוב נגדנו, הם יכולים לנצח אותנו בשלושה או ארבעה שערים. אם וויין רוני תופס יום, אפשר לשכוח מתוצאה טובה".

בניון טוען כי ההפסד בקרואטיה הוא תקלה רגעית: "אנגליה לא צריכה לדאוג, היא תעפיל לאליפות אירופה. יש לה כמה מהשחקנים הטובים בעולם, אבל גם לשחקן מצוין יכול להיות יום גרוע, וזה מה שקרה בקרואטיה. בתקווה, גם מולנו יהיה לאנגלים יום שחור ואם אנחנו נציג את המשחק הכי טוב שלנו מולם - אפשר לעשות משהו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בניון: אם אנגליה תתפוס יום נגד ישראל, נפסיד 4:0

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית