נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מוניס: "חייבים לנצח את הפועל ת"א" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מוניס: "חייבים לנצח את הפועל ת"א"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מוניס: "חייבים לנצח את הפועל ת"א"
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2006, 08:39 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

פנאתינאיקוס התחמשה במאמן ספרדי חדש שהצהיר לקראת המפגש מול האדומים: "ביום חמישי נהיה יותר התקפים". על הליגה: "יש לי את הפועל על הראש"

"המטרה הראשונה שלנו היא לנצח את הפועל ת"א", כך אמר מאמן פנאתינאיקוס החדש, ויקטור מוניס, במסיבת עיתונאים רשמית שערך המועדון.

"אני רוצה להודות ליו"ר על שהביא אותי לכאן. אני גאה ונרגש לאמן מועדון גדול כמו פנאתינאיקוס, זה לא רק כבוד גדול אלא אחריות גדולה. תהיה כאן עבודה גדולה.

"אני אדם פרקטי ובסופו של דבר אני רוצה עבודה קשה ותוצאות, מחכים לנו קרבות קשים. המטרה הראשונית שלי תהיה לשחק יותר מאורגן ובסופו של דבר אני מאמן התקפי מטבעי".

למוניס יש שבוע שלם לקראת משחקו הראשון כמאמן פנא: "יש לנו שבוע להתכונן ואני בטוח שתוכלו לראות שינוי. התקפה והגנה מהירה זה המפתח עבורי.

"אנחנו חייבים לנצח את הפועל תל-אביב ביום חמישי, אין דרך אחרת. מלבד גביע אופ"א מחכה לנו משחק ליגה לא קל מול אאק אתונה. ראיתי אותם משחקים והם יריבה חזקה שגם אותה אנחנו חייבים להכניע.

"הליגה היוונית היא חשובה אך כרגע סדר העדיפויות הוא אירופה. המטרה שלנו היא להמשיך הלאה ובשביל זה אנחנו חייבים לנצח את המשחק הקרוב שלנו".

הירוקים מאתונה יארחו את הפועל תל-אביב במשחק ללא קהל עקב עונש שהוטל עליהם עוד מהעונה הקודמת. המשחק יתקיים בשעה 18:00 שעון ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מוניס: "חייבים לנצח את הפועל ת"א"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית