נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

נבן ספאחיה: אני לא אתבכיין על המצב F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

נבן ספאחיה: אני לא אתבכיין על המצב

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נבן ספאחיה: אני לא אתבכיין על המצב
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2006, 08:37 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

המאמן ומכבי ת"א חזרו ארצה לאחר 3 הפסדים במסע האירופי והוא לא מחפש תירוצים. וויצ'יץ': "היו רק משחקים בלי אימונים". אליהו: "לא טורניר מוצלח

מכביי תל-אביב של נבן ספאחיה חזרה הערב (חמישי) ארצה לאחר מסע לא ממש מוצלח באירופה.

הצהובים הפסידו לסן-אנטוניו, לאחר מכן לצסק"א מוסקבה וקינחו בכניעה לפיניקס.

צפו במכבי ת"א לאחר הנחיתה

מכבי תל-אביב חייבת להתעשת שכן יש לה עוד שני מבחנים חשובים בשבוע הבא: נגד קליבלנד במגרש של לברון ג'יימס ולאחר מכן נגד טורונטו של אנתוני פארקר.

ספאחיה אמר עם הנחיתה: "היו לנו שלושה משחקים קשים בארבעה ימים. כרגע אחריהם המצב שלנו יותר טוב. לשחק נגד קבוצות חלשות זה חסר טעם. כשאתה משחק נגד חזקות, אתה מבין יותר טוב ולומד יותר על הכימיה בקבוצה. זה עוזר לשחקנים להשתפר ולהתקדם".

"אחרי המסע בשבוע הבא בארה"ב, אני בטוח שנתקדם עוד צעד קדימה. אולי זה מוזר לכם, אבל אני אהבתי יותר את החצי השני נגד צסק"א ואת שלושת הרבעים הראשונים מול פיניקס מאשר הניצחון על בולוניה. יש לנו יכולת ויש כשרון אבל כרגע אנחנו לא בכושר לשחק משחק שלם באותה הרמה ובאותה האינטנסיביות וזה נורמלי כי אנחנו רק 17 יום יחד".

"הרבה דברים מטרידים אותי אבל אני לא אבכה. אני אף פעם בחיים לא בכיתי ולא חיפשתי תירוצים. מכבי ת"א כרגע רק ב-60 או 70 אחוזים יכולת. בעתיד, בטוח שיהיה הרבה יותר טוב. אני לא מרגיש לחץ".

ניקולה וויצ'יץ': "היו לנו רגעים טובים לצד רגעים רעים. כולנו התקדמנו בצורת המשחק שלנו ביחס לאיך שיצאנו מישראל. היו לנו רק משחקים בלי אימונים. אנחנו צריכים להמשיך לעבוד ולהתחבר כדי להגיע להיות קבוצה טובה יותר מהשנה שעברה".

וויצ'יץ' התייחס להתבטאות שלו שה"הטורניר הוא טפשי" והסביר את עצמו: "שאלו אותי לקראת המשחק עם צסק"א אם זו נקמה על הפיינל-פור, אז אמרתי שהטורניר הוא טפשי ביחס לגמר הפיינל-פור".

המנהל מוני פנאן עם הנכדה לאחר הנחיתה

ליאור אליהו: "הטורניר הזה לא היה מוצלח אבל אסור לשכוח שאלו היו משחקים עם קבוצות NBA. זו רמה יותר גבוהה מהליגה שלנו. אני לא רוצה לתרץ, אבל לא התאמנו הרבה זמן יחד. כשנתאמן ונתחבר, הקבוצה תהיה טובה יותר".

על הנסיעות התכופות אמר אליהו: "אין מה לעשות, בשביל זה אנחנו במכבי ת"א, למרות שזה לא קל, נעבור גם את זה. הצבנו לעצמנו מטרה והיא המשחק מול מלאגה".

יניב גרין אמר עם הנחיתה: "אי אפשר להגיד שזה היה טורניר מוצלח. למדנו, הבנו את הטעויות ואנחנו נשתפר. חוץ מזה שיש פה שחקנים טובים, יש פה בני-אדם מדהימים. הספקנו להכיר טוב מאוד אחד את השני. מבלים יחד וזה עושה טוב לקבוצה".

דריק שארפ: "להפסדים אין משמעות"

הקפטן דריק שארפ: "להפסדים אין משמעות. כרגע אנחנו עדיין בתהליך למידה. אין לנו יותר מדי ברירות, זו האחריות של המאמן, של ההנהלה ושלנו להביא את הקבוצה מוכנה לליגה. אני לא דואג, אנחנו מקצוענים".

מכבי ת"א תערוך מחר אימון נוסף ותמריא בין שישי לשבת לארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

נבן ספאחיה: אני לא אתבכיין על המצב

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית