נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הרציקוביץ: אם תקנו סוני, זה יעזור לנו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

הרציקוביץ: אם תקנו סוני, זה יעזור לנו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הרציקוביץ: אם תקנו סוני, זה יעזור לנו
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2006, 21:19 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הבעלים של מכבי ת"א: "אני לא מתנגד שיהיה לי שותף בקבוצה, אבל אין משהו ממשי". איש העסקים איציק טלבי במו"מ לזכויות פרסום גם על זרועות החולצות

שחקני מכבי תל-אביב נחו היום (רביעי), לאחר שקיבלו מהצוות המקצועי יום חופשי. חלק מהשחקנים ניצל את החופשה לעבודה בחדר כושר, ואחרים לבילויים.

שחקניו של אלי כהן יערכו מחר אימון בוקר בקרית שלום, ובשעות הערב תגיע הקבוצה לקפה רומא בפ"ת (אחת המאמצות של מכבי תל-אביב), לערב גיבוש, בפעם השניה בתוך חודש.

כזכור, בשבוע שעבר בילו שחקני מכבי תל-אביב במסעדת פאפאגאיו של הקפטן אבי נמני בארוחה משותפת, שהסתכמה בהצלחה רבה.

"נעזרים בספונסרים לכל מטרה"

לוני הרציקוביץ, הבעלים של מכבי תל-אביב, התייחס היום בראיון ל-ONE, לפרסומים האחרונים לגבי עתידו בקבוצה והמצב הכלכלי: "אני לא יודע מאיפה צצים הדברים האלה.

"אנחנו נעזרים בספונסרים שלנו לכל מטרה – לא רק לתשלום משכורות. אם מישהו יקנה מוצר של חברת SONY, אז הוא יעזור לחברה לעזור למכבי תל-אביב מבחינה כספית".

בנושא שותפים עתידיים אמר הרציקוביץ: "אני לא מתנגד שיהיה לי שותף, כבר אמרתי את זה בעבר. עד עכשיו התקשורת עוסקת בזה אבל אין משהו ממשי".

איש העסקים איציק טלבי, שרכש את הזכויות על גב חולצות שחקני מכבי ת"א השבוע, נמצא במו"מ מתקדם מאוד עם דריקס על רכישת הזכויות על זרוע החולצות לפרסום חברה שברשותו, "ש. טלבי אלומיניום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

הרציקוביץ: אם תקנו סוני, זה יעזור לנו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית