נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"אף אחד לא יזיז אותי מההרכב של בית"ר" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"אף אחד לא יזיז אותי מההרכב של בית"ר"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אף אחד לא יזיז אותי מההרכב של בית"ר"
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2006, 13:45 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אחרי ההעפלה ההיסטורית לאליפות אירופה עם הנבחרת הצעירה, אבירם ברוכיאן תפס ביטחון: "זה מתסכל לשחק בנבחרת ולא בקבוצה, אבל אני לא אתייאש לעולם"

שחקני הנבחרת הצעירה טוטו תמוז, אלירן דנין, עמית בן-שושן ואבירם ברוכיאן, חזרו היום (חמישי) להתאמן בבית וגן עם חבריהם לבית"ר 014 ירושלים.

חיוכים רבים נרשמו בבית וגן, כשארבעת השחקנים קיבלו פידבקים חיוביים וחיזוקים מחבריהם לקבוצה על הניצחון מול צרפת 0:1 וההעפלה ההיסטורית לאליפות אירופה. גם המאמן, אוסי ארדילס, החמיא לשחקניו הצעירים.

מי שהיה במוקד העניינים בבית וגן הוא אבירם ברוכיאן, שהתפנה מהאוהדים הרבים שעטפו אותו באהבה ובאינספור בקשות לחתימות, וסיפר ל-ONE על התחושות שלו אחרי המשחק אתמול ועל ההכנות למשחק בשבת מול נתניה.

אבירם איך ההרגשה אחרי המשחק אתמול?
"אני חושב שהיה לי משחק טוב, כמו לכל הנבחרת. כשהנבחרת נותנת את כל כולה גם אתה חייב להוכיח את עצמך. מבחינה אישית אני מאוד שמח. מבחינה קבוצתית זה עוד יותר משמח, כי אנחנו נמצאים בין 8 הנבחרות הכי טובות באירופה, זה הישג אדיר בשביל עם ישראל, אנחנו מצפים שכשנגיע למשחקים באליפות אירופה לא נבייש את המדינה. הוכחנו שאנחנו ראויים וכל נבחרת שתבוא לשחק מולנו תתקשה נגדנו".

בוא נדבר על המשחק הקרוב מול מכבי נתניה, לא הולך להיות לכם קל
"אין ספק. אני מכיר את גוטמן, אבל לא אישית, אלא משחקנים שמהם שמעתי עליו. גוטמן מעמיד את הקבוצה שלו טוב וטקטי ואני חושב שיהיה לנו חיים קשים. יהיה קשה לתת גול בקופסא כי גם האוהדים קרובים למגרש ותומכים בקבוצה שלהם. אין ספק שזה משחק חוץ חשוב, שנעשה הכול כדי לקחת בו שלוש נקודות יקרות".

ברוכיאן במדי בית"ר: "מאמין שאכנס להרכב הפותח"

ברמה האישית, אתה מככב בנבחרת הצעירה, אבל בבית"ר אתה לא משחק, איך אתה מרגיש עם זה?
"זה מאוד מתסכל. אבל אין מה לעשות, זה הכדורגל. אני נמצא בקבוצה גדולה כמו בית"ר ירושלים, עם סגל שחקנים מורחב וטוב. לא נותר לי אלא לעבוד קשה באימונים ולהוכיח למאמן שהמקום שלי ב-11. אם זה דרך הנבחרת אני שמח, ואם זה דרך האימונים אז עוד יותר טוב".

לא תתייאש מבית"ר?
"אני לא אתייאש לעולם. אני אעבוד קשה ואני מאמין שעוד כמה שבועות אני אכנס להרכב הפותח ואף אחד לא יוכל להוציא אותי".

תמוז ודנין ערכו אימון קל
טוטו תמוז ואלירן דנין ערכו אימון שחרור קל. דנין, שסובל ממתיחה קלה בשריר הירך, קיבל טיפול ממעסה הקבוצה, וטוטו תמוז עבד בחדר הכושר החדש בבית וגן.

השחקנים ערכו היום משחקון פנימי ארוך כחלק מההכנה של הקבוצה למשחק בשבת מול נתניה. מי שבלט מעל כולם היה החלוץ, ברק יצחקי, שהפגין יכולת מצוינת וכבש ארבעה שערים, עם תצוגת כדורגל מרשימה.

בסיום האימון, כשכולם ירדו לחדר ההלבשה, יצחקי נשאר עם פביאני ופינטו על כר הדשא והשלושה תרגלו בעיטות לשער.

תמוז ודנין היום בבית וגן, ערכו אימון קל

בשורה משמחת לקראת המפגש מול נתניה היא חזרתו של מיכאל זנדברג לאימונים מלאים. הבוקר השחקן ערך אימון מלא, שיחק במשחקון הפנימי ויהיה כשיר לשבת.

פבריס פרננדז, שנפגע קלות בקרסול במהלך המשחקון הפנימי, טופל ע"י מעסה הקבוצה, חזר לשחק, והציג יכולת סבירה.

מירוסביץ': "אנחנו רוצים לשמור על המקום הראשון"
מילובן מירוסביץ', שכבש בגביע הטוטו את שערו הראשון במדי בית"ר, אמר לקראת המפגש עם הקבוצה של גוטמן ל-ONE: "הולך להיות משחק קשה אבל יש לנו קבוצה טובה ונגיע מוכנים. אנחנו רוצים לשמור על המקום הראשון וזה נותן לנו המון מוטיבציה".

מירוסביץ' (מימין) ופביאני: "אני שמח שסוף סוף כבשתי"

על נתניה אמר הקשר הצ'יליאני: "אני יודע שהם קבוצה טובה, אבל עוד לא יצא לי לראות אותם במשחק מלא. צריך לחשוב מה אנחנו הולכים לעשות ולא מה הם הולכים לעשות".

על כך שסוף סוף הבקיע שער לזכות בית"ר בגביע הטוטו אמר מירוסביץ': "אני שמח על כך, חיכיתי לזה. במשחק הליגה האחרון הייתי קרוב לכבוש ולא הצלחתי, אני שמח שסוף סוף זה קרה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"אף אחד לא יזיז אותי מההרכב של בית"ר"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית