נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גאידמק: "ההערכה של האנשים מרגשת אותי" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גאידמק: "ההערכה של האנשים מרגשת אותי"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גאידמק: "ההערכה של האנשים מרגשת אותי"
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2006, 11:16 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

"ארקדי, ארקדי, ארקדי, אוי אוי אוי..." ככה, בשירה, כאילו הגיע המשיח, קיבלו את פניו של המליארדר בישיבה של הרב אלבז "אור החיים" בשכונת גאולה בירושלים, אלפי אנשים שבאו לסליחות אחרונות לפני יום הכיפורים.

בסביבות השעה 1:00 לפנות בוקר כשכולם מחכים לבואו של ארקדי גאידמק, עדיין נשמעו צווחותיהן של התרנוגולת שהובאו לשחיטה כשרה בסמוך לישיבה התורנית אור החיים.

הרב בירך את ארקדי בברכה מיוחדת, בירך את ממלא מקום ראש העיר יגאל עמדי ואת יד ימינו של ארקדי, יוסי מילשטיין. ארקדי הודה לאלפים מעל בימת התפילה בבית הכנסת, כשכולם מריעים לו. לאחר מכן התפלל עם האלפים ואף קרא את תפילת התרת הנדרים.

רגע לפני שארקדי המשיך לכותל המערבי נפגש עם הרב אלבז בחדרו, שם אמר לו הרב: "זה כבוד גדול עבורנו שהגעת לפה, אתה איש גדול, עם ישראל מודה לך על כל מה שאתה עושה פה. אשמח לארח אותך בסוכה שבביתי בחג הסוכות, אני מודה לך בשם עם ישראל, הילדים, ותושבי הצפון שעזרת להם מאוד בזמן המלחמה, חזק ואמץ".
ארקדי קיבל מהרב ספר תהילים עם הקדשה אישית והבטיח להיפגש איתו פעם נוספת ולנסות ולעזור לסיים את הבנייה של הישיבה, שעוברת בימים אלה שיפוצים.

ארקדי: "אני רוצה להודות לרב אלבז ולכל מי שהגיע לפה, זו הייתה חוויה להיות פה". אלפי המתפללים שחנקו את ארקדי באהבה המשיכו איתו גם לכותל המערבי.

ארקדי גאידמק הוכיח פעם נוספת עד כמה הוא אהוד ואהוב בירושלים, אלפי אנשים המתינו שעות לבואו של ארקדי לשכונת גאולה בירושלים וקיבלו לו אותו כמו שמקבלים ראשי ממשלה בישראל. חומר למחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גאידמק: "ההערכה של האנשים מרגשת אותי"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית