נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שחר פאר ספורטאית השנה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שחר פאר ספורטאית השנה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שחר פאר ספורטאית השנה
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2006, 07:32 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שחר פאר, הטניסאית הצעירה והמוכשרת של ישראל סיפקה לנו במהלך השנה הזו הרבה רגעי אושר וגרמה לנו להתרגש ולהתגאות.
יש לה עוד הרבה שנים להסתובב בטורנירים הכי גדולים וכמובן עוד טורנירים לזכות בהם. כל מי שמבין קצת בטניס יכול לזהות מיד את האופי המדהים שיש לה וכמובן לזהות את הפוטנציאל הטמון בה.

שחר כעת במקום ה-21 בעולם, דירוג שיא מבחינתה לאחר שבשנה האחרונה עלתה לא פחות מ-24 מקומות בדירוג.

אז מה היה לפאר השנה: זכתה ב-3 טורנירים (פטאיה, פראג ואיסטנבול). בנוסף הגיעה לשמינית הגמר בטורניר הרולאן גארוס, שם הפסידה למרטינה הינגיס. על הינגיס אומרת שחר: "היא נחמדה מאוד, תמיד אהבתי אותה למרות שהעדפתי את מוניקה סלש".
שחר גם הגיעה לשמינית הגמר ה-US OPEN, שם הפסידה לז'וסטין הנין-הרדן.
על כל הציפיות שיש ממנה ואם הן לא מלחיצות אומרת שחר: ”אני לא נלחצת ולא מתייחסת לכלום. כולם מפרגנים לי בינתיים. אני עדין צעירה, אני עדיין בעלייה".

שחר נשאלה מה היא מאחלת לעצמה לשנה החדשה ואמרה: "אני מאחלת לעצמי כמו כל הטניסאים שאני אהיה בריאה, שאמשיך ליהנות ממה שאני עושה וכמובן שאתקדם בדירוג".
בנוסף, ואולי הדבר הכי חשוב, שיש האומרים שזה מה שהביא לשחר את הביטחון ואת ההתקדמות הגדולה היא העובדה ששחר העלתה את נבחרת ישראל בטניס לבית העליון בגביע הפדרציה עם 9 ניצחונות ב-5 ימים ללא הפסד בטורניר בבולגריה.

עודד טייג, מאמנה האישי החדש של שחר, אומר עליה ועל זכייתה כספורטאית השנה: "מזל טוב, אין ספק שמגיע לה. מה שהכי מאפיין את שחר זה האופי, הנחישות והווינריות. הכי חשוב זה שמחת החיים של שחר".

שימו לב לדבר הבא: גם בכדורגל שחר מתעניינת. פעם היה לה יותר זמן אבל בכל זאת היא מגלה: "אני אוהדת של בית"ר ירושלים, כרגע אני לא מכירה את השחקנים ואת המאמן".

על השאלה אם את ארקדי גאידמק היא מכירה אמרה שחר בחיוך: "מי לא מכיר את ארקדי?".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שחר פאר ספורטאית השנה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית