נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"חשתי כעס ואכזבה". בקהאם (AP) בקהאם: "זה היה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"חשתי כעס ואכזבה". בקהאם (AP) בקהאם: "זה היה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "חשתי כעס ואכזבה". בקהאם (AP) בקהאם: "זה היה
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2006, 04:37 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הקפטן המודח של נבחרת אנגליה מתייחס לראשונה לאותה שיחת טלפון, בה הודיע לו סטיב מקלארן כי הוא "אחד מהנפגעים בדרך החדשה" שלו. "לא התחננתי בפניו אחרי שהוא קיבל את ההחלטה", מבהיר הקשר

הקפטן המודח של נבחרת אנגליה, דיויד בקהאם, דיבר היום (שני) לראשונה על הכעס והאכזבה שחש אחרי שהמאמן החדש סטיב מקלארן הודיע לו על ניפויו מהסגל. בקהאם לא נכלל בסגל האנגלי לראשונה ב-16 באוגוסט לקראת משחק הידידות מול יוון, אחרי שש שנים בהן שימש כקפטן של סוון יוראן אריקסון, המאמן הקודם של אנגליה.

"סטיב מקלארן התקשר אליי במפתיע", מגולל בקהאם את פרטי ההדחה, שהסעירה בזמנו את אנגליה. "הוא התקשר אליי כבר קודם לכן, אבל כדי לשאול אותי על הפציעה בקרסול, וחשבתי שהכל בסדר. הוא אמר: 'אני רוצה להתקדם אבל יהיו כמה נפגעים לאורך הדרך, ואתה הוא אחד מהם'. כשניתקתי את השיחה חשתי כעס ואכזבה", סיפר קשרה של ריאל מדריד.

"הופתעתי, זה היה כמו אגרוף בבטן", הוסיף השחקן בן ה-31. "לשחק במדים של אנגליה היה הכל עבורי, אך לא התחננתי בפניו לאחר שקיבל את ההחלטה". בקהאם לא חזר לסגל של מקלארן גם לקראת משחקי מוקדמות יורו 2008 מול אנדורה ומקדוניה, שנערכו החודש בבית ה"ישראלי" (בית ה').

מקלארן עם הקפטן החדש טרי באימון (AP). דיויד מפרגן
בקהאם טען גם כי החליט בעצמו לוותר על תפקיד הקפטן עוד לפני המונדיאל האחרון בגרמניה, אך שמר את ההחלטה לעצמו. "החלטתי על כך שישה חודשים לפני גביע העולם, זו הייתה החלטה קשה מאוד אבל אחרי שש שנים כקפטן הנבחרת הבנתי שזה הזמן הנכון. לא חשבתי שאשחק במונדיאל 2010 ולכן הגעתי למסקנה שהגיע הזמן שקפטן חדש יצעיד את הנבחרת קדימה".

"שוחחתי עם חברי הטוב גארי נוויל ועם ויקטוריה, והם הסכימו איתי. לא רציתי להכריז על כך לפני גביע העולם כדי לא להפריע להכנות של הנבחרת", הסביר בקהאם. "אני עדיין מקווה שאשחק שוב עבור אנגליה, לכן לא פרשתי מכדורגל בינלאומי. אם הייתי מהמר לא הייתי שם על זה את הכסף, אבל אני ממש רוצה לשחק בנבחרת שוב. אני עושה את זה בשביל עצמי יותר מאשר כל דבר אחר".

למרות הכעס, האכזבה והביקורת הממש לא מרומזת, לא שכח הקשר הוותיק לפרגן לחבריו לקראת המשך מוקדמות היורו, אולי בתקווה שהדבר ישאיר את הדלת לנבחרת פתוחה עבורו. "החבר'ה התחברו ממש טוב ויש לי המון כבוד לג'ון טרי, הוא בחור נהדר. אני בטוח שסטיב (מקלארן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"חשתי כעס ואכזבה". בקהאם (AP) בקהאם: "זה היה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית