נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"מצפה לשיוויוניות לגבי שאר השופטים" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"מצפה לשיוויוניות לגבי שאר השופטים"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "מצפה לשיוויוניות לגבי שאר השופטים"
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2006, 04:33 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מנשה משיח "עקץ" את הוועדה המקצועית של איגוד השופטים שהשעתה אותו ואת הקוון שבתאי נחמיאס לשני משחקים. לוי, יפת ופרוסט זכו לביקורת, אך לא נענשו
הוועדה המקצועית של איגוד השופטים החליטה הערב (שלישי) להשעות לשני משחקים את שופט הכדורגל, מנשה משיח, והקוון הבינ"ל, שבתאי נחמיאס.

השניים הושעו בעקבות השיפוט במשחק בין מכבי נתניה למכבי תל-אביב, בו לא ראו את מכת האגרוף שהנחית לירן שטראובר לחלוץ מכבי תל-אביב, מילאן מרדיקוביץ'.

משיח ונחמיאס הגיעו היום לישיבה של הוועדה המקצועית בה ראו בסירטון וידיאו את המקרה.

לאחר הצפייה בסירטון לוועדה המקצועית לא היה ספק כי השניים טעו.

מאוחר יותר התקשר יותר הוועדה המקצועית, דני קורן, אל משיח ובישר לו על העונש.

משיח אמר הערב ל-ONE: "אין לי בעיה עם העונש, זה בדיוק כמו ששחקן כדורגל שנמצא בהרכב ועושה טעות, משלם על כך, גם אני עשיתי טעות ועכשיו אני מוענש. אני רק מצפה שגם להבא יהיה שוויוניות אצל כל השופטים במקרים דומים".

הוועדה המקצועית דנה בעוד מספר אירועים שהיו במחזור הליגה האחרון. בין היתר הוועדה קבעה שמאיר לוי טעה במשחק בין מכבי חיפה למכבי פתח-תקוה, כאשר לא שרק פנדל לטובת חיפה כאשר אלן מסודי נתפס בחולצתו על ידי מוראד מגמאדוב.

כמו כן הוועדה קבעה שאלון יפת שגה במשחק בין בית"ר 014 ירושלים לכפר-סבא כשאישר את השער בפנדל של כפר-סבא כאשר שחקן שלה נראה בבירור נכנס לתוך הרחבה לפני ביצוע הפנדל.

גם ערן פרוסט זכה לביקורת אחרי שלא שלף כרטיס אדום לשוקי נגר מהכח-עמידר רמת-גן, שהכשיל את שחקן הפועל תל-אביב במשחק בין שתי הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"מצפה לשיוויוניות לגבי שאר השופטים"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית