נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

למרות הכל, גוסו יגיע למכבי תל-אביב F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

למרות הכל, גוסו יגיע למכבי תל-אביב

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: למרות הכל, גוסו יגיע למכבי תל-אביב
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2006, 04:32 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

לאחר שבוטלה הגעתו של הקשר מחוף השנהב, במועדון הצהוב התחרטו - גוסו יגיע הערב לישראל. אלי כהן ימריא לאוקראינה כדי לעקוב אחרי קוסטישין מדנייפרו
אמש מכבי תל-אביב הודיעה לקשר, ז'אן ז'אק גוסו, כי אין באפשרותה לממן את עלותו ולכן אין טעם שיגיע לארץ - בצהריי אותו יום חודש כבר הקשר עם השחקן והוא צפוי לנחות הלילה.

כזכור, בתחילת השבוע הוציאו בקבוצה הודעה רשמית כי החליטו לוותר על הקשר בשל בעיית תקציב. עלותו הכוללת של השחקן גבוהה עבור הצהובים.

מכבי החלה לחפש קשר אחורי זר בעיקר על רקע הופעה לא ממש מרשימה של איבן ראזיץ' במשחקי גביע הטוטו וליגת העל.

מרכז השדה של הצהובים היה נראה פרוץ ואלי כהן הבין היטב שהוא חייב חיזוק באמצע.

למכבי ת"א יש 4 זרים: קאלה טברטקו, מילאן מרטינוביץ', מיליאן מרדיקוביץ' וראזיץ'.

היה לה מקום לעוד זר אחד, אם כי היו שהעריכו שראזיץ' עשוי להיות משוחרר ובכך יפונה מקום לשני זרים, אולי גם חלוץ נוסף.

מאמן הקבוצה, אלי כהן, ימריא היום לקייב ויצפה בקשר, רוסלן קוסטישין, המשחק בקבוצת דנייפרופטרובסק.

אלי כהן: "התחלנו לשחק עבור נקודות ולא עבור היופי"

מכבי תל-אביב ערכה אמש אימון ערב בקרית-שלום, ממנו נעדרו יוסי שבחון שנמצא עם נבחרת ישראל, אבי נמני ומיליאן מרדיקוביץ' שעוברים טיפולים והקשר הקרואטי, איבן ראזיץ', בשל כאבי בטן.

הקבוצה תערוך היום אימון בוקר וערב, וביום חמישי יערכו הצהובים שני אימונים. בשישי תערוך הקבוצה אימון בוקר בחוף מי עדן בהרצליה.

צפו באימון מכבי ת"א

מאמן הקבוצה, אלי כהן, אמר לקראת יציאתו לקייב בסיום האימון: "אני יודע שרוסלן שחקן טוב, ראיתי קלטות שלו וכעת אני נוסע לראות אותו במשחק חי במסגרת הגביע המקומי.

"אסע, אראה ואחרי שאחזור בשלום אתן את התגובה לגביו. אנחנו נבחן עוד שחקנים. המבחנים ייעשו לגבי 3-4 שחקנים ואני מקווה שמהם ייצא לנו אחד אותו נצרף לסגל".

לשאלה האם הפגרה הגיעה בזמן טוב למכבי תל-אביב אמר כהן: "אני לא יודע מה זה פגרה בזמן טוב, לא הפסדנו בשבת ולקחנו נקודה. אני מעודד מהמשחק האחרון ומשינוי המגמה. התחלנו לשחק עבור נקודות ולא עבור היופי, נמשיך כך ועם הנקודות יעלה לנו הביטחון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

למרות הכל, גוסו יגיע למכבי תל-אביב

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית