נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

קלמי סבן: "זו היתה חוויה לא נורמלית" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

קלמי סבן: "זו היתה חוויה לא נורמלית"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קלמי סבן: "זו היתה חוויה לא נורמלית"
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2006, 06:44 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

המגן רשם הופעת בכורה בליגת האלופות בניצחונה של סטיאוה בוקרשט 1:4 על דינמו קייב. על מקומו בהרכב: "יש פה רוטציה". על ההתאקלמות: "מרגיש מצוין"

[color=blue]המגן הישראלי של סטיאוה בוקרשט, קלמי סבן, נהנה מכל רגע בקבוצתו החדשה.

אחרי שעזב בקיץ את האלופה, מכבי חיפה, סבן לא ממש ידע לקראת מה הוא הולך, אבל מסתבר שהמעבר לרומניה היה משתלם, לפחות לפי איך שהמגן רואה את הדברים.

"זאת היתה חוויה לא נורמלית", אמר סבן ל-ONE זמן קצר לאחר הניצחון המרשים 1:4 בליגת האלופות מול דינמו קייב בחוץ.

הישראלי רשם 90 דקות ראשונות בליגת האלופות במדי הקבוצה הרומנית, שתארח במחזור הבא את ליון המפחידה, שגברה 0:2 על ריאל מדריד.

סבן הוסיף: "היה משחק מאוד טוב שלנו בקייב ואנחנו שמחים מאוד על הניצחון. אנחנו מקווים להמשיך כך גם בהמשך הצ'מפיונס-ליג".

על העובדה שהוא בליגת האלופות ומכבי חיפה הודחה מהמפעל במפגש הכפול מול ליברפול, אמר: "אני לא מתעסק בדברים האלו. אני מאוד נהנה פה מהקבוצה ומהמדינה".

על הקשר שלו עם אנשי חיפה אמר: "אני נמצא איתם בקשר ומאוד מקווה שהם יעברו את הבולגרים בדרך לשלב הבתים בגביע אופ"א. אני מדבר לא מעט עם תום אלמדון ושומר באופן כללי על קשר".

על מעמדו בקבוצה: "יש פה רוטציה כל הזמן, כי אנחנו משחקים גם בסופ"ש וגם באמצע השבוע במסגרת ליגת האלופות".

על עתידו באירופה אמר: "אין לי מושג מה הולך להיות בהמשך. נסיים את העונה ונראה מה יהיה הלאה".

על ההתאקלמות ברומניה: "בהתחלה היה קשה עד שאשתי הגיעה. קצת קשה עם השפה אבל אני לא מצטער לרגע. יש כאן אנשים טובים ומאוד כיף לי כאן".
[/color]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

קלמי סבן: "זו היתה חוויה לא נורמלית"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית