נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

רודני ביופורד ו-וויל ביינום, נחתו בארץ F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

רודני ביופורד ו-וויל ביינום, נחתו בארץ

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רודני ביופורד ו-וויל ביינום, נחתו בארץ
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2006, 16:14 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

רודני ביופורד נחת עם וויל ביינום לקבלת פנים של 5 אוהדים. הפורוורד מאמין שיצליח להיכנס לנעליים הגדולות של מספר 8, הרכז לא חושש לקראת שנתו הראשונה מחוץ לארה"ב: "זה כדורסל, כמו בכל מקום"

חמישה אוהדים בלבד הגיעו הערב (ראשון) לאולם מקבלי הפנים בנמל התעופה בן גוריון כדי לקבל את פניהם של צמד הזרים החדשים של מכבי ת"א, רודני ביופורד ו-וויל ביינום. הגארד והפורוורד האמריקנים, שמחליפים את וויל סולומון ואנתוני פארקר, נראו בעיקר עייפים מהטיסה.

"הגענו למכבי ת"א כדי לשחזר את ההישגים של השנים האחרונות", דיבר ביופורד בשם השניים, "אנחנו ווינרים, אנחנו יודעים מה לעשות ובאים כדי להצליח כאן. אין לנו שום בעיה עם הלחץ".

ביופורד, שיודע לאיזה נעליים גדולות הוא אמור להיכנס, לא מתרגש: "שיחקתי נגד אנתוני פארקר בעבר. אני אביא את אותם דברים שפארקר הביא, ואולי קצת יותר. זו הזדמנות גדולה עבורנו להיות כאן". על חברו החדש, שישחק לראשונה בקריירה מחוץ לארה"ב, אמר ביופורד: "ביינום יהיה בסדר גמור".

ביינום עצמו לא הרבה במילים וגם הוא לא מפחד מהאתגר: "כדורסל זה כדורסל בכל מקום, אני בטוח שיהיה בסדר אבל אני אצטרך לעבוד קשה".

המנהל מוני פנאן קיבל את השניים בשדה התעופה. פנאן התייחס לעמדת הזר החמישי, שעדיין לא מאויישת, והבהיר: "מייסיאו באסטון לא יהיה במכבי בעונה הבאה. אנחנו לא מדברים עם שחקנים תחת חוזה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

רודני ביופורד ו-וויל ביינום, נחתו בארץ

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית